22/07-17 11:08

Barca-træner om mulig Neymar-handel: Det er bare rygterBarca-træner om mulig Neymar-handel: Det er bare rygter

FC Barcelonas nye træner, Ernesto Valverde, afviser, at Neymar skulle være på vej til PSG.

storybild

Neymar bliver ifølge Barca-træner Ernesto Valverde i den spanske klub. Scanpix/Jewel Samad/arkiv

Harrison. Efter flere dage med tiltagende rygter om en mulig gigahandel, afviser FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, nu, at Neymar skulle på vej væk fra klubben.

Den franske storklub PSG har ellers været meldt interesseret i den brasilianske stjerne, der har en svimlende høj frikøbsklausul på omkring 1,5 milliarder danske kroner.

- Neymar er hos os, og vi ønsker helt klart, at han skal blive. Resten er bare rygter, siger den nye Barca-træner ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vi er i en tid med mange rygter, tilføjer spanieren.

Neymar lagde fredag et billede op på det sociale medie Instagram, hvor han ligger på en fodboldbane i en eftertænksom positur.

Mange har spekuleret i, at billedet kan indikere et skifte væk fra Barcelona, og tre PSG-spillere har også tilkendegivet, at de synes godt om brasilianerens opslag.

Ernesto Valverde siger dog, at han på intet tidspunkt har snakket om et muligt skifte med sin brasilianske profil.

- Vi har snakket om taktik og mange andre ting. Han er en spiller, som vi elsker, og som vi gerne vil have. Ikke kun på grund af det fodboldmæssige, men også på grund af de ting, han giver til omklædningsrummet, siger han.

Den nye Barcelona-træner, der har overtaget holdet efter Luis Enrique, skal stå i spidsen for sit mandskab for første gang, når Barcelona natten til søndag møder Juventus i en venskabsturnering i USA.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Ståle om sit hold: Ingen har dumpet
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx