Af - 15/04-16 13:53

Dansk fighter inden det store brag: - Det betyder altDansk fighter inden det store brag: - Det betyder alt

Mohammed El-Mir drømmer om at blive verdens bedste. Det kræver en sejr over sin danske udfordrer i det store Glory-stævne.

storybild

Mohammed El-Mir drømmer om at blive verdens bedste kickbokser.

Det bliver den klassiske konfrontation mellem den unge udfordrer og den rutinerede kriger, når to af Danmarks største kickboksning-navne, Niclas Larsen og Mohammed El-Mir, i morgen skal afgøre, hvem der hersker i 70-kilo-klassen.

Det sker ved den største kickboksningevent på dansk jord i Forum i København, når det internationale Glory-stævne går løs.

Men der er mere end bare æren på spil for de to fightere i danskerbraget. En sejr i sportens svar på Champions League kan være vejen ind på en professionel karrierebane.

Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig
Danske Dalby i ny UFC-triumf: Får kæmpe-bonus efter vild krig

- Hvis jeg vinder, så kommer jeg ind på ranglisten. Det betyder alt, siger Mohammed El-Mir.

I de sidste to år har den 28-årige kickbokser satset 100 procent på sin sport. Men pengene er få i kickboksning i Danmark, og kun takket være sin sponsor og hjælp fra familie, kæreste og trænere har det kunnet lade sig gøre.

Derfor jagter han et internationalt gennembrud. For det er i USA og Holland, hvor der for alvor er penge og prestige at hente.

Niclas Larsen og Mohammed El-Mir mødes i ringen i morgen i Forum.

UFC-brag: 'Sådan smadrer jeg Nate Diaz'
UFC-brag: 'Sådan smadrer jeg Nate Diaz'

- Jeg ville tjene mere, hvis jeg havde været almindelig bokser. Nogen gang ærgrer jeg mig over, at jeg ikke satsede på det i stedet. Men nu har jeg sat mig et mål om at blive nummer et i Glory, og så går jeg efter det, siger El-Mir, som går under tilnavnet ‘The Dessert Storm’.

Første forhindring for at nå drømmen er hans unge danske konkurrent, Niclas ‘The Destroyer’ Larsen.

Adr! Se MMA-kæmpers sindssyge bule
Adr! Se MMA-kæmpers sindssyge bule

- Alle har ventet på, at denne kamp kunne komme i stand. Det bliver ligesom, da Rudy Markussen og Patrick Nielsen boksede. Nu får vi at se, hvem der er stærkest herhjemme, siger El-Mir, som går efter at tryne den teknisk stærke og 10 centimeter højere Niclas Larsen med sin aggressivitet, styrke og hårde slag.

LÆS OGSÅ: UFC-chok i nat: Irsk bad boy smadrer mesteren på rekordtid

LÆS OGSÅ: Eksperterne er ikke i tvivl: Det var totalt skandaløst, Rudy!

LÆS OGSÅ: Promotor slår anklager om aftalt spil ned: - Sådan er boksning

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx