Af Ritzau - 11/09-16 09:04

Barcelona-træner tager skylden for flop mod oprykkerBarcelona-træner tager skylden for flop mod oprykker

Luis Enrique forsvarer udskældt disposition, men tager alligevel skylden for nederlaget mod Alaves lørdag.

storybild

Luis Enrique var ikke tilfreds med, hvad han så fra sine spillere i lørdagens overraskende nederlag mod oprykkerholdet Alaves. (Billede: Reuters/Albert Gea)

FC Barcelonas fans sad måbende i sæderne på Camp Nou lørdag aften, da dommeren fløjtede af i kampen mod de upåagtede oprykkere fra Alaves.

Hvad man troede skulle have været en storsejr og et tiki-taka-show i vanlig stil, endte i stedet i et chokerende nederlag på 1-2.

Det affødte hurtigt kritik af cheftræner Luis Enrique, som valgte at starte kampen med profiler som Lionel Messi, Luis Suárez og Andrés Iniesta på bænken. Træneren tager da også skylden for nederlaget, men han forsvarer fravalget af stjernerne.

- I sidste ende er jeg ansvarlig for alle de dårlige ting, der sker, siger Enrique ifølge nyhedsbureauet AFP efter nederlaget.

- Mange af ændringerne blev foretaget på baggrund af tilstandene hos os, men vi har 22 spillere, og vi kommer til at bruge alle mand i denne sæson, lyder det fra Barcelona-træneren.

Med tilstandene henviser Luis Enrique blandt andet til, at Lionel Messi ragede en lille skade til sig i landsholdspausen, som muligvis betød, at han ikke var klar til 90 minutters fodbold.

Samtidig havde mestertræneren skiftet samtlige fire spillere i backkæden ud i forhold til den seneste kamp, hvor man vandt 1-0 på udebane mod Athletic Bilbao.

Jasper Cillessen i målet og angriberen Paco Alcácer debuterede desuden i opgøret.

Nederlaget gjorde ekstra ondt, da ærkerivalerne Real Madrid tidligere lørdag vandt 5-2 over Osasuna og dermed er tre point foran Barcelona i tabellen efter tre kampe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx