07/01-18 17:26

OL-atlet i stormvejr: Nøgenbilleder kan afsløre utroskabOL-atlet i stormvejr: Nøgenbilleder kan afsløre utroskab

Nye billeder kan bringe ham i problemer igen.

storybild

Den britiske udspringer og OL-medaljevinder Tom Delay er havnet i lidt af et stormvejr under et år efter, at han har erkendt en online-affære.

Nu er der dukket nye nøgenbilleder op af ham på nettet, og det har sat gang i spekulationerne, om han også fysisk har været sin mand, Dustin Lance Black, han blev gift med sidste år, utro. Det skriver news.com.

Kort efter brylluppet slog 23-årige Tom Delay fast, at hans flirt med andre mænd over nettet skete under en syv måneder lang pause i forholdet, og at det aldrig ville blive gentaget.

»Det her sker med sikkerhed ikke igen, nu hvor vi er blevet gift. Lance og jeg havde noget tid væk fra hinanden, men fandt sammen igen og indså, at vi var bestemt for hinanden. Vi er sjælekammerater,« lød det dengang fra Tom Delay, der af en tæt ven bliver forsvaret omkring de nye beskyldninger.

»Billederne er gamle. De er fra 2016, lang tid før Tom og Lance blev gift. De stammer fra den tid, hvor de var adskilt i nogle få måneder, og de fik snakket det igennem og fandt sammen igen,« siger den navngivne ven til Sun Online.

Tom Delay, der har vundet to OL-bronzemedaljer, har nu sat sine advokater i arbejde for at få fjernet billederne.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Lægevagten i kæmpe brøler - havde...
bt.dk
Kent Nielsen anede ikke, at han ville...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx