Af - 29/08-14 10:15; Opdateret: 29/08-14 12:04

Ydmygheden væk i Brøndby: Ny vild målsætningYdmygheden væk i Brøndby: Ny vild målsætning

Superligaholdet skal vinde medaljer, og hvis målsætningen holder, er de snart af guld.

storybild

Simon Makienok og Thomas Kahlenberg er to af profilerne, der skal bombe Brøndby til medaljer, hvis ikke førstnævnte, som rygterne lyder, snart bliver solgt. (Billede: Polfoto/arkiv)

Under sportsdirektør Per Rud og træner Thomas Frank har Brøndby gjort det til en kunst ikke at sætte en anden målsætning, end at man skal klare sig bedre end året forinden. Men nu konkretiserer Brøndby målsætningen.

Der skal guld senest i 2018, lyder det i fodboldklubbens delårsrapport.

- Superliga-holdet skal vinde medaljer hver sæson. Brøndby IF skal vinde det danske mesterskab senest i sæsonen 2017/18, lyder den offensive udmelding.

Stort underskud
Samtidig skal Brøndby senest i 2017 være i økonomisk ligevægt før transferindtægter, ligesom at andelen af spillere fra klubbens ambitiøse ungdomsakademi Brøndby Masterclass skal udgøre mindst 50 procent af truppen i 2017.

Målet om et dansk mesterskab i 2018 skal ses i lyset af, at Brøndby senest vandt guld i 2005. Dengang hed træneren Michael Laudrup. For at vise at man mener det alvorligt, har man i de seneste år hentet profiler som Lukas Hradecky, Thomas Kahlenberg og Johan Elmander.

Klubben oplyser, at man forventer at komme ud med et underskud for 2014 på 160-170 millioner, hvilket stemmer overens med, hvad man tidligere har meldt ud.

Læs delårsrapporten her

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Mand klemt fast mellem bygninger:...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Mand alvorlig kvæstet i bilulykke
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx