Af - 20/07-15 13:08

Eksperter: Sådan er  danskernes  vinderchancerEksperter: Sådan er danskernes vinderchancer

Tre danske ryttere jagter etapesejr i tour'en, men hvordan er deres vinderchancer? Læs eksperternes dom her.

Bildstrecke im Grossformat »
Derfor kan han vinde en etape: - Den eneste chance er, hvis Valgren bliver sendt i forvejen på en Alpe-etape, og det så viser sig, at der er en gruppe der kører hjem. Han skal med i et udbrud for at vinde, vurderer Thomas Bay. - Først og fremmest skal han få lov til at forsøge sig, og han skal have benene til at gå i udbrud og gøre arbejdet færdigt mod slutningen, siger Brian Vandborg. - Umiddelbart tror jeg ikke, at Valgren får lov til at køre. Chancen er meget, meget lille for en etapesejr, da han skal pleje Alberto Contador, pointerer Thomas Bay. - Det kommer an på holdets taktik. Tirsdag er der hviledag, så måske kan Valgren grave lidt dybere i dag (20. juli, red.). Derfor kan han vinde en etape: - Lotto-holdet er ved at være færdig med at skulle køre André Greipel frem, og det gør at Lars har lov til at sprælle lidt i diverse udbrud. Jeg har noteret mig, at han ser rigtig godt kørende ud, han ser stærk ud, siger Thomas Bay. - Lars burde få lov til at køre igen på dagens 16. etape, fordi Greipel kommer ikke med over den sidste stigning, pointerer Brian Vandborg. - Det lille men er, at Lotto pludselig har fået en klassement-rytter i Tony Gallopin som skal passes på, og Lars har vist sig som den stærkeste hjælper i bjergene, så det kan lægge en dæmper på mulighederne, understreger Thomas Bay. - Jeg tror ikke, at Lars bliver hæmmet på dagens etape. Jeg kan ikke se, hvem der ellers skulle få lov til at køre. Hvis Lars skal vinde en etape, så tror jeg 16. etape er sidste chance for en sejr, vurderer Brian Vandborg. Derfor kan han vinde en etape: - Han har gode chancer, og er meget bevidst om sine muligheder: Han har med vilje tabt noget tid, så han er ude af klassementet. Han kan vinde en etape, på de resterende etaper er der et par godbidder for Jakob, siger Thomas Bay. - Han er den af de tre danske ryttere som kører best op af og nok også ned af. Fuglsang har stor erfaring, og han har gode chancer i alperne, mener Brian Vandborg. - Han har måske ikke lige så meget erfaring som Lars Bak med at ramme det rigtige udbrud, siger Brian Vandborg.

Tre danskere jagter samme mål i verdens største cykelløb.

Metroxpress har fået Eurosports faste Tour de France-kommentator, Thomas Bay og den tidligere cykelrytter, Brian Vandborg til at vurdere de tre danske cykelrytteres chancer for etapesejr i tour'en.

Tinkoff-Saxo-chef: En hård Tour for Michael Valgren
Tinkoff-Saxo-chef: En hård Tour for Michael Valgren

Se de to danske eksperters bedømmels af Lars Bak (Lotto Soudal), Michael Valgren (Tinkoff-saxo) og Jakob Fuglsang (Astana) i ovenstående galleri.

Touren er ikke nogen gavebod: Jeg har selv kørt løbet fire gang og har en enkelt gang ramt et udbrud, som kørte helt til mål, men jeg kunne bare ikke sidde med. Det er bare for at sige, at det kræver held til at finde det rigtige udbrud, forklarer Brian Vandborg om mulighederne for at vinde en etape.

Lars Baks kammerat er den forkerte franskmand i top-10
Lars Baks kammerat er den forkerte franskmand i top-10


LÆS OGSÅ: Ærgerlig Holm: Cavendish forspildte sin chance

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Otte mænd fængslet efter knivstikkeri
bt.dk
Skidt nyt for landsholdet: Danmarks...
bt.dk
Peter Madsens dødsporno vist frem i...
bt.dk
Carøe til 'Gamle' Hansens bisættelse:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx