Af Ritzau - 19/10-16 21:11

Hofteskadet Jan Ø.: Kommer ikke tilbage fra en operationHofteskadet Jan Ø.: Kommer ikke tilbage fra en operation

Jan Ø. Jørgensens skadede hofte giver ham kæmpe problemer, men en operation vil ende karrieren, siger han,

storybild

Jan Ø. Jørgensen lider voldsomt af en dårlig hofte, men han tør ikke vælge operationen endnu. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Ed Jones)

Da Jan Ø. Jørgensen onsdag røg ud af Denmark Open i første runde til kineseren Shi Yuqi, lignede han en mand med store problemer i bevægeapparatet.

Og det er desværre for den danske badmintonstjerne også tilfældet. Faktisk står det rigtig skidt til for den danske herresinglespiller.

- Enten skal det opereres, og så er jeg ude i otte måneder, og det er lidt det, jeg går og har i kikkerten på et tidspunkt før eller siden.

- Så jeg skal bare finde ud af at arbejde omkring det, og det er fucking svært, for jeg kan mærke det hele tiden, lyder det fra en frustreret dansker.

Han nåede for nylig finalen ved Japan Open, da hoften ikke voldte ham problemer, men ugen efter i Korea Open var den gal igen. Og det samme var tilfældet onsdag.

Spørgsmål: Får kampen i dag dig til at overveje at fremskynde operationen?

- Det ved jeg ikke. Jeg synes det ikke, for så er jeg færdig. Så er det det, tror jeg. Så kommer jeg ikke tilbage. Jeg er ikke 20 år længere, siger 28-årige Jan Ø. Jørgensen.

Han fortæller, at det også er en gene for ham i hverdagen, men han tør ikke kaste sig ud i operationen endnu, da et karrierestop så er den sandsynlige udgang på det.

- Jeg må finde en vej, for jeg har ikke kunnet træne den samme mængde, som jeg kunne op mod OL overhovedet, siger danskeren.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx