Af Ritzau - 10/11-16 11:34; Opdateret: 10/11-16 11:47

Ekspert: - Haas skal være et springbræt for KevinEkspert: - Haas skal være et springbræt for Kevin

Hvis Kevin Magnussen vil nå til tops i Formel 1, skal han køre for et topteam, mener ekspert.

Bildstrecke im Grossformat »
Kevin Magnussen er den dansker, der har kørt flest løb i Formel 1. Kevin Magnussen i sit rette element: Bag rattet i en Formel 1-racer. - Jeg har kørt ræs hele mit liv, og nu er jeg sulten og ivrig efter at sidde i en Formel 1-racer igen, sagde Magnussen, i forbindelse med sit comeback til Formel 1. Navn: Kevin Jan Magnussen Født: 5. oktober 1992 i Roskilde I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. 12 top-10-placeringer kørte Magnussen hjem i sin første sæson i Formel 1 hos McLaren i 2014. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarede Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Magnussens første sæson hos Renault har været svingende. En enkelt syvendeplads og en tiendeplads er det blevet til som højdepunktet. Ellers har der været tale om placeringer ude af top-10. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen (tv.) har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Hun hjalp ham ind i det forjættede Formel 1-land, men nu er deres samarbejde smuldret. Kevin Magnussen i 2012, få år inden han brød ind i Formel 1-verdenen. Året efter vinder han Formel Renault 3.5 Series. Resten er historie...

Kevin Magnussen rygtes på vej til Haas-teamet

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen kan med gode præstationer for det amerikanske team Haas danne grundlag for en vej, der fører tilbage til de store teams i Formel 1.

Sådan lyder vurderingen fra John Nielsen, der er Formel 1-ekspert på TV3+.

Renault om farvel: Tak for fantastisk indsats Magnussen
Renault om farvel: Tak for fantastisk indsats Magnussen

Hvis rygterne er sande, og Magnussen har fået tilbudt en toårig kontrakt hos Haas, kommer han ifølge eksperten til at køre hos et økonomisk stærkt privatteam, der i år har klaret sin første sæson i Formel 1 godt.

- Jeg tror, at han får en toårig kontrakt hos Haas, og på den måde kan han få arbejdsro. Så kan han måske ved at gøre en god figur lægge billet ind hos nogle af de store teams en gang mere.

Medie: Renault fortsætter med Magnussen-konkurrent
Medie: Renault fortsætter med Magnussen-konkurrent

- Kevins mål er jo at blive verdensmester i Formel-1, og det kan han kun blive hos de bedste eller hos et fabriksteam, siger John Nielsen.

I Formel 1-verdenen har Magnussen været i spil til en plads hos Renault, hvor han kører lige nu, og til en længere kontrakt hos Haas.

FAKTA: Disse sæder er bekræftet i Formel 1
FAKTA: Disse sæder er bekræftet i Formel 1

Renault-teamet offentliggjorde imidlertid onsdag, at de næste år fortsætter med Jolyon Palmer, som er Magnussens teamkammerat i år. Palmer kommer til at køre sammen med tyske Nico Hülkenberg.

LÆS OGSÅ: Haas vil følge Nascar-succes til dørs i Formel 1

LÆS OGSÅ: Medie: Magnussen tæt på aftale med Haas i 2017

LÆS OGSÅ: F1-side: Kevin Magnussens konkurrent tæt på nyt job

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen ærgrer sig: Brasilien er legendarisk, men...

LÆS OGSÅ: Hvad så Kevin? Teenager tager Formel 1-sæde

LÆS OGSÅ: Magnussen ærgrer sig efter skuffende løb i Mexico

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt Eriksen-show i sikker sejr!...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx