19/11-17 17:34; Opdateret: 19/11-17 17:47

OB-målmand efter 0-0 i Horsens: Vi er stabile for tidenOB-målmand efter 0-0 i Horsens: Vi er stabile for tiden

OB-keeper Sten Grytebust og træner Kent Nielsen er optimistiske omkring fynboernes chancer for at ende i top-6.

storybild

OB-keeper Sten Grytebust tror på, at OB ender i top-6 i Alka Superligaen og går videre til mesterskabsslutspillet. Scanpix/Henning Bagger

Horsens. OB tog et enkelt point med hjem til Odense, da holdet fik 0-0 ude mod AC Horsens i Alka Superligaen søndag eftermiddag.

Både OB og Horsens er med i kampen om en plads i top-6, hvilket medfører en plads i mesterskabsspillet til foråret, og OB-målmand Sten Grytebust tror på, at det kommer til at ske for fynboerne.

- Vi ligger på syvendepladsen, og det er ganske tæt mellem holdene omkring top-6. Så jeg ser optimistisk på det, for vi har en fin stabilitet og har ikke tabt så mange kampe på det seneste, siger Sten Grytebust.

- Hvis vi begynder at score nogle flere mål, så får vi også nogle flere point, og så tager vi en plads i top-6, siger målmanden.

OB havde inden søndagens opgør kun tabt en enkelt kamp af de seks foregående.

Træner Kent Nielsen mener også, at der er god mulighed for, at hans mandskab ender i mesterskabsspillet.

- Vi har 22 point, og det er væsentligt flere, end vi havde sidste år. Jeg synes generelt, at vi har lignet et hold, der klart vil spille med (om top-6-pladserne, red.), siger Kent Nielsen.

I kampen mod AC Horsens var OB ofte på hælene, og målmand Sten Grytebust havde travlt med at afværge Horsens’ mange chancer. Derfor var Grytebust også godt tilfreds med et enkelt point.

- Det var en svær kamp på en svær bane, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning. Horsens er også et svært hold at skabe mange målchancer mod, siger målmanden.

- Som kampen skred frem, er det et fint point. Horsens har overhovedet ikke tabt på hjemmebane i denne sæson, og når man ser sådan på det, er det et godt point.

I næste spillerunde får OB besøg af Hobro IK, der også jagter en plads i mesterskabsspillet.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

‘Bad boys’-Amalie: Sådan er Lasses og...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Politiet advarer bilister i landsdel:...
bt.dk
Mand afgået ved døden efter voldsomt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx