Af Lars Sejr - 01/10-15 17:30

Astana tager anden sejr på stribe i ItalienAstana tager anden sejr på stribe i Italien

Astana har taget storformen med til Italien, hvor Diego Rosa torsdag sørgede for anden sejr i træk til holdet.

storybild

Arkivfoto. Rosa under Amstel Gold Race. (Billede: Sirotti/icon Sports)

Onsdag sejrede Vincenzo Nibali (Astana) i løbet Tre Valli Varesine i Italien, og torsdag fulgte landsmanden og holdkammeraten Diego Rosa flot op i Milano-Torino med en ny Astana-sejr.

På den afsluttende stigning op til Colle di Superga kom Rosa væk fra favoritterne sammen med et par følgesvende, og 2,5 kilometer fra målstregen kørte han solo.

Bagfra angreb store navne som Rafal Majka (Tinkoff-Saxo), Thibaut Pinot (FDJ) og Wouter Poels (Sky), men ingen kunne hente italieneren, som vandt sin hidtil største sejr i karrieren.

- Holdet er virkelig stærkt i øjeblikket. For mig var det den første sejr, og den var meget smuk - og så her i Torino. Det var perfekt for mig, siger 26-årige Diego Rosa til Velonews.

Endagsløbet fra Milano til Torino strakte sig over 186 kilometer afsluttende med to stigninger - den sidste en knap fem kilometer hård stigning op til Colle di Superga.

Diego Rosa krydsede målstregen 16 sekunder foran Rafal Majka, mens Rosas holdkaptajn Fabio Aru (Astana) trillede ind som nummer tre - to sekunder efter Majka.

- Normalt arbejder jeg for holdet, fordi jeg kører sammen med store, store ryttere, men i dag fik jeg en fantastisk mulighed, lyder det fra vinderen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx