24/04-14 23:16

Sen Benfica-scoring kan spolere Juves drømmefinaleSen Benfica-scoring kan spolere Juves drømmefinale

Benfica slog til mod slutningen af Europa League-semifinalen og sikrede sig et godt udgangspunkt inden returen.

storybild

Benfica slog til mod slutningen af Europa League-semifinalen og sikrede sig et godt udgangspunkt inden returen. (Billede: Polfoto)

Når det nu glippede med at komme langt i Champions League, vil Juventus med garanti gerne nøjes med det næstbedste europæiske fodboldtrofæ, Europa League-pokalen.

Specielt i denne sæson, hvor finalen spilles på Juventus Stadium hjemme i Torino.

Juventus nedkæmper Lyon i tæt kvartfinale
Juventus nedkæmper Lyon i tæt kvartfinale

Men italienerne står ikke med de allerbedste kort inden returopgøret i semifinalen mod Benfica, efter at portugiserne vandt det første opgør torsdag aften i Lissabon med 2-1.

Værterne lynstartede med en scoring efter knap to minutters spil, hvor Ezekiel Garay satte hovedet på og fik publikum op af stolene på Estadio da Luz.

Stille og roligt fik Juventus dog kontrol over kampen, men gæsterne havde det svært mod et Benfica-hold, der lagde et højt pres sin modstander.

City ydmyger United på Old Trafford
City ydmyger United på Old Trafford

Men med små 20 minutter igen lykkedes det alligevel at få udlignet. Lidt tilfældigt fik Carlos Tévez trukket bolden med sig og placeret den mellem benene på Benfica-keeper Artur.

Udebanemålet ville have sikret de italienske mestre uafgjort 1-1 og et meget bedre udgangspunkt inden returkampen i Torino, hvis ikke lige det var for Rodrigo Lima.

Eriksen og Tottenham tæt på supercomeback i Portugal
Eriksen og Tottenham tæt på supercomeback i Portugal

Brasilianeren fik det bedste ud af en sjælden Benfica-chance i anden halvleg med seks minutter igen og scorede til det slutresultat, der tvinger Juventus frem ad banen på hjemmebane.

I aftenens anden semifinale vandt Sevilla på hjemmebane det rent spanske opgør mod Valencia med 2-0. Målene blev scoret af Stéphane Mbia og Carlos Bacca.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Absurd drama i Superligaen: SÅ er det...
bt.dk
Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx