Af Ritzau - 24/02-16 11:35

Eksperter: Magnussen skal vise lederevner i spansk testEksperter: Magnussen skal vise lederevner i spansk test

Renault-køreren skal drage nytte af erfaringerne fra McLaren i Barcelona, mener flere Formel 1-eksperter.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen skal bruge sin Formel 1-erfaring under testdagene i Barcelona.

Kevin Magnussen skal bruge sin erfaring fra Formel 1, når han onsdag og torsdag kører testkørsler med Renault-teamet på Circuit de Barcelona-Catalunya.

- Renault vil se meget på, hvad Kevin siger som erfaren kører, siger Bo Baltzer Nielsen, sportschef i Dansk Automobil Sports Union (DASU).

Trods uheld: Magnussen debuterer på et begejstret hold
Trods uheld: Magnussen debuterer på et begejstret hold

- Jolyon Palmer (Magnussens teamkollega, red.) kørte ganske vist testkørsler sidste år, men han har ikke lige så meget erfaring som Kevin. Det bliver en opgave for Kevin at føre teamet i den rigtige retning.

- Jeg tror, Kevin er stærk på det område. Da han vandt World Series i 2013, sagde teamet, at han tog føringen på et tidspunkt, hvor de var lidt i vildrede med setuppet. Det vil Renault nok forvente, at Kevin kan, og det tror jeg også på, siger Bo Baltzer Nielsen.

Ifølge den tidligere Le Mans-vinder John Nielsen bliver det nogle vigtige dage i Barcelona for Kevin Magnussen, der tidligere har kørt for McLaren i Formel 1.


Rivalen har gjort det beskidte arbejde for Magnussen
Rivalen har gjort det beskidte arbejde for Magnussen

- Han skal arbejde med teamets ingeniører, konstruktører og andre. Han skal finde ud af, hvordan teamet tænker, når man er ude på banen. Han skal blive en del af et team, der skal udvikles.

- Han skal komme med en masse selvtillid og en viden om, hvad han skal. Han skal vise, at han er en leder. Det der med 'juhu, nu er jeg Formel 1-kører, og det er fantastisk', det skal lægges væk, siger han.

Nedtur har fået Magnussen til at nyde Formel 1: Det er som at vinde i Lotto
Nedtur har fået Magnussen til at nyde Formel 1: Det er som at vinde i Lotto

Kevin Magnussen har onsdag allerede været i aktion for første gang i Barcelona. Se billeder fra hans første testdag i galleriet herover.

Allerede fra den 1. marts til 4. marts går det igen løs med nye tests på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Sæsonens første grandprix bliver kørt den 20. marts i Melbourne.

LÆS OGSÅ: Magnussens chef før debut: Han skal intet bevise

LÆS OGSÅ: Magnussen om sløj Renault-test: Det er kun småting

LÆS OGSÅ: Magnussens hold har forventede problemer i første test

LÆS OGSÅ: Det er på spil i dag for Kevin Magnussen og co

LÆS OGSÅ: Magnussen må se teamkollega køre først i Barcelona

LÆS OGSÅ: Sportschef: Magnussen er i gode hænder hos stjernemager

LÆS OGSÅ: Lykkelig Kevin Magnussen: - En utrolig følelse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx