12/11-17 10:16

Golden State fortsætter overbevisende NBA-stimeGolden State fortsætter overbevisende NBA-stime

Golden State Warriors vandt for sjette kamp i træk med mindst 17 overskydende point.

storybild

Kevin Durant lavede 29 point, da Golden State Warriors slog Philadelphia 76ers. Scanpix/Ronald Cortes

Los Angeles. Den forsvarende NBA-mester, Golden State Warriors, spiller fortsat med musklerne i verdens bedste basketball-liga.

Natten til søndag dansk tid vandt holdet med de overbevisende cifre 135-114 over Philadelphia 76ers, der ellers kom til kampen med fem sejre i de seneste seks kampe.

Philadelphia fulgte med i kampens første halvdel og var blot bagud med 64-65 efter 2. quarter, men derfra var der klasseforskel.

Ikke mindst stjerneforwarden Kevin Durant var i hopla, da han efter en kamps fravær var tilbage og noterede sig for 29 point.

Det var Golden States sjette sejr på stribe, og det bemærkelsesværdige er, at samtlige sejre er på mindst 17 overskydende point, hvilket ifølge AFP er den længste serie af så store sejre.

Golden State kan også fremvise en stærk indbyrdes statistik mod Philadelphia 76ers, da det nu er blevet til sejr i ni kampe i træk.

Golden State er i spidsen for Western Conference sammen med Houston Rockets, der også har vundet ti af de første 13 kampe i sæsonen.

I en anden kamp natten til søndag blev Los Angeles Lakers' Lonzo Ball den yngste spiller nogen sinde, der blev noteret for en såkaldt triple-double.

Det skete, da han lavede et tocifret antal point, assister og rebounds. Lonzo Ball, der er 20 år og 15 dage, leverede 19 point, 13 assister og 12 rebounds, da Lakers tabte med 90-98 til Milwaukee Bucks.

Dermed overgik han LeBron James, der var 20 år og 20 dage, da han lavede sin første triple-double i 2005.

Det var Lakers' tredje nederlag i træk.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Langt fra VM-form: Bendtner får hård...
bt.dk
Annette Heick: Jeg hader at indrømme...
bt.dk
Cecilie Hother afslører sin kur:...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx