Af - 16/07-15 15:08

Brøndby-målmand ser frem til at blive testet mereBrøndby-målmand ser frem til at blive testet mere

Lukas Hradecky glæder sig til at komme mere i aktion i torsdagens tredje runde i Europa League-kvalifikationen.

storybild

Brøndbys keeper, Lukas Hradecky, rørte ikke bolden meget i forrige Europa League-runde, men det kan ændre sig torsdag aften mod en bedre modstander. (Billede: Polfoto)

Brøndby IF vandt 11-0 samlet i første runde af Europa League-kvalifikationen mod Juvenes/Dogana fra San Marino, og det to opgør var ualmindeligt rolige for de blågules målvogter.

I 9-0-sejren havde jeg ikke et eneste målspark. Jeg tror, at det er første gang, at jeg har oplevet det, men det er et helt andet niveau, vi kommer til at møde i aften, siger Lukas Hradecky på klubbens officielle hjemmeside.

Brøndby sparer Daniel Agger
Brøndby sparer Daniel Agger

Torsdag aften står Vestegnsklubben over for bulgarske PFC Beroe, der er et langt mere erfarent hold end det upåagtede San Marino-hold, som altså blev sendt hjem med en stor lussing.

Beroe vandt sølv i den hjemlige liga og blev kun overgået af PFC Ludogorets, som sidste år slog Liverpool FC i Champions League, så det kan blive vanskeligt for Brøndby.

Brøndby henter svensk angriber i Kina
Brøndby henter svensk angriber i Kina

- Vi får nok at se til, og vi skal være topkoncentrerede. Det [PFC Beroe] er bare et godt hold. Men det er vi også. Derfor er jeg også indstillet på, at det kan blive noget helt andet for mig end i de første kampe, pointerer keeperen.

De blågules trænerstab undervurderer heller ikke modstanderen.

Brøndby spadserer videre i Europa League
Brøndby spadserer videre i Europa League

- På hjemmebane kommer de blæsende fra start og lægger virkelig tryk på i de knap 30 grader, der skaber en trykkende varme. Det er vigtigt, at vi er klar til at håndtere det og ride den storm af, vurderer assistenttræner Claus Nørgaard ifølge brondby.com.

Selv om Brøndby er bekendt med Beores kvaliteter, så tror Lukas Hradecky på, at holdet kan få 'et godt resultat med hjem'.

Spektakulært målshow: Brøndby knuser Juvenes
Spektakulært målshow: Brøndby knuser Juvenes

Det første af to opgør spilles i aften kl. 19:00 dansk tid på Beroe Stadium, mens returopgøret den 23. juli spilles på Brøndby Stadion.

TV3 Sport 1 og Viaplay transmitterer kampen.

Randers FC og FC København er også i aktion torsdag aften i Europa League: De møder henholdsvis Elfsborg og Newton i tredje kvalifikationsrunde.

Brøndby-træner blæser til angreb mod 'Juve'...
Brøndby-træner blæser til angreb mod 'Juve'...


LÆS OGSÅ: Brøndbys finske topscorer lover flere mål

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fransk bager får bøde for at arbejde...
bt.dk
BTs sportschef: Superligaen skal...
bt.dk
Flere kvinder føler sig krænket af...
bt.dk
Michelin-kok udvider populær...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx