Af Per Colstrup Vinkel, i New York - 25/08-14 20:27

Wozniacki om første kamp: - Den skal have gasWozniacki om første kamp: - Den skal have gas

Selvtilliden og troen på egne evner er tilbage i top hos danskeren, der vil meget mere end at vinde en bold af gangen.

storybild

Magdalene Rybarikova er modstanderen i første runde. Caroline WOzniacki har næsten lige slået hende. (Billede: Polfoto/Fred Beckham)

Selv om Magdalene Rybarikova kommer til New York med en frisk finaleplads i bagagen fra New Haven, så skal hun ikke forvente at møde respekt fra den danske modstander, når Caroline Wozniacki sent mandag indleder årets sidste Grand Slam, US Open.

- Den skal have gas, jeg skal ind og spille hende rundt på banen og fra starten tiltvinge mig overtaget. Hun er en atypisk spiller der både slicer og angriber på net. Derfor vil jeg ind og udnytte min aggresivitet til at holde hende fra det spil hun gerne vil levere, forklarer Caroline Wozniacki til mx.dk.

Wozniacki-rygtet spredes som en steppebrand
Wozniacki-rygtet spredes som en steppebrand

Danskeren har generelt altid gjort det godt i New York, hvor det blev til en finaleplads i 2009 og semifinaler de to efterfølgende år. Samme gode optakt føler hun denne års opvarmningsturneringer har givet hende.

- Jeg har slået nogle gode spillere, så det er klart det giver noget selvtillid og et boost på den konto, der kan hjælpe mig, når jeg i en Grand Slam møder modstand, hvilket alle spillere kommer til. Spørgsmålet er, hvordan du håndterer det, der føler jeg mig godt rustet, forklarer Caroline Wozniacki.

Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance
Wozniacki: - Jeg var ikke i fuld balance

Caroline Wozniacki slog Magdalene Rybarikova for to uger siden i første runde af en WTA-turnering i Cincinnati i to sæt.

LÆS OGSÅ: Caroline om bruddet: Jeg gav alt i det forhold

LÆS OGSÅ: Italiener sætter stopper for Wozniackis optur

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Chokfyring i Superligaen: Fyrer...
bt.dk
Morten måtte droppe studiet for at...
bt.dk
Amerikansk betjent sigtes for drab på...
bt.dk
Politiet beder om hjælp: Har du set...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx