Af Ritzau - 19/04-17 04:31; Opdateret: 19/04-17 06:54

Hansen og San Jose smadrer Edmonton 7-0 i NHL's slutspilHansen og San Jose smadrer Edmonton 7-0 i NHL's slutspil

San Jose Sharks udlignede til 2-2 i opgør mod Edmonton Oilers ved at vinde hele 7-0 hjemme i Californien.

storybild

Oliver Bjorkstrand (nummer 28) forsøger at stoppe en modspiller fra Pittsburgh. Columbus har nu en chance for at komme helt tilbage i opgøret mod den forsvarende mester, efter at holdet vandt 5-4. (Billede: Scanpix/Russell Labounty)

Jannik Hansen lavede en assist, da San Jose Sharks slog Edmonton Oilers med hele 7-0 i den fjerde kamp mellem de to hold i første runde af NHL's slutspil.

Der var aldrig tvivl om, at San Jose ville få udlignet til 2-2 i indbyrdes opgør. Allerede ved udgangen af anden periode var stillingen 6-0.

Mikkel Bødker var igen bænket for San Jose. Danskeren var fast mand gennem hele grundspillet, men svigtende form har tvunget danskeren ud af San Jose-truppen i de seneste to kampe.

Han kunne til gengæld se landsmanden Jannik Hansen lave en flot assist, da han i anden periode erobrede pucken bag Edmonton-målet og sendte den mellem tre Edmonton-spillere til Logan Couture, der scorede til 5-0.

Der spilles bedst af syv kampe i slutspillet i NHL. Næste kamp mellem San Jose og Edmonton spilles natten til fredag i Edmonton.

I den fjerde kamp mellem Columbus Blue Jackets og Pittsburgh Penguins lykkedes det endelig for Oliver Bjorkstrand og holdkammeraterne at slå de forsvarende NHL-mestre.

Kampen i Ohio natten til onsdag dansk tid endte 5-4 til Columbus efter en dramatisk kamp, hvor danske Oliver Bjorkstrand havde en række gode aktioner uden at komme på pointtavlen.

Dermed fører Pittsburgh 3-1 i indbyrdes opgør. Derfor skal der altså spilles mindst en ny kamp mellem de to hold.

Columbus kom flyvende ud til opgøret, og da anden periode var fire minutter gammel, stod der 3-0 til hjemmeholdet.

Men Pittsburgh er et stædigt hold, og inden anden periode var slut, stod der 3-2. I tredje periode scorede de to hold på skift to gange hver, så kampen endte 5-4 til Columbus.

Oliver Bjorkstrand havde flere nærgående forsøg. Den unge dansker havde også flere gode erobringer.

Den næste kamp mellem de to hold spilles også natten til fredag dansk tid. Hvis Pittsburgh vinder, går holdet videre til næste runde af slutspillet.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Drømmen brast tidligt: Første...
bt.dk
Sarah Louise delte vovet billede på...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Superstjerne synes færdig i Real...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx