07/05-14 22:58

City sikrer sig stor matchbold i engelsk titelkampCity sikrer sig stor matchbold i engelsk titelkamp

Efter Manchester Citys 4-0-sejr over Aston Villa skal meget gå galt, hvis ikke klubben søndag bliver mester.

storybild

(Billede: Polfoto)

Edin Dzeko scorede onsdag aften to gange for Manchester City, som på hjemmebane vandt 4-0 over Aston Villa.

Sejren betyder, at City har en kæmpe matchbold i søndagens sidste spillerunde i Premier League. City fører med to point ned til Liverpool på andenpladsen, og hvad der er næsten lige så vigtigt er, at Citys målscore er hele 13 mål bedre end forfølgernes.

På søndag slutter både City og Liverpool af på hjemmebane. Manchester-holdet får besøg af West Ham, mens Newcastle skal en tur til Anfield. Uafgjort bør derfor være mere end nok for City i sidste spillerunde.

I onsdagens kamp indtog Dzeko igen en hovedrolle for City. Efter 0-0 ved pausen sørgede den bosniske angriber for forløsning med 1-0-målet efter lidt over en times spil. Små 10 minutter senere gjorde han det til 2-0.

Dzeko nettede også to gange i weekenden, da City vandt den svære udekamp mod Everton med 3-2. Så et godt gæt er, at Dzeko igen er med fra start på søndag. Stevan Jovetic og Yaya Touré gjorde det til henholdsvis 3-0 og 4-0 mod Aston Villa i slutfasen.

Onsdagens resultat betyder også, at Chelsea på tredjepladsen nu endegyldigt ikke længere kan blive mestre i denne sæson. London-klubben har 79 point - fire færre end City.

Liverpool dummede sig gevaldigt mandag aften, da Daniel Aggers klub smed en 3-0-føring væk og kun spillede 3-3 ude mod Crystal Palace.

Havde Liverpool vundet, så havde presset på City inden onsdagens kamp været en del større, end tilfældet var.

I bunden sikrede formstærke Sunderland sig endnu en sæson i Premier League med en 2-0-hjemmesejr over West Bromwich Albion.

/ritzau/


Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Værdifuld BMW stjålet: Genkender du...
bt.dk
Kritikken hagler ned over...
bt.dk
Sådan vinder man VM: 'Lad os gøre som...
bt.dk
Forskere: Tabletter med gavnlige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx