Af Ritzau - 01/11-16 22:43

De Bruyne og Gündogan sørger for Guardiola-oprejsningDe Bruyne og Gündogan sørger for Guardiola-oprejsning

Josep Guardiola styrede sine Manchester City-tropper til en flot sejr hjemme over FC Barcelona.

storybild

Manchester City-spilleren Kevin De Bruyne kunne juble over sit mål og præstation mod FC Barcelona. (Billede: Reuters/Darren Staples)

Der var styr på taktikken denne gang for Manchester City og manager Josep Guardiola, da FC Barcelona blev sendt hjem med et 1-3-nederlag i Champions League.

Sidste gang endte det med et ydmygende 0-4-nederlag på Camp Nou for Guardiolas tropper. Så der var tale om oprejsning for det engelske mandskab.

Personalet blev kortvarigt evakueret på Etihad Stadium nogle timer før kampstart, men alarmen blev afblæst, så kampen kunne afvikles til tiden. Årsagen til panikken blev ikke meldt ud.

Panik var der også i Citys forsvar til at begynde med, da Lionel Messi efter 21 minutter bragte Barcelona foran 1-0 efter et effektivt kontraangreb.

City kom tilbage i kampen takket være en stor fejl af Barcelona-backen Sergi Roberto, som dumdristigt spillede bolden på tværs af egen forsvarszone.

Bolden blev opsnappet af Sergio Agüero, som sendte Raheem Sterling af sted i højre side, og efter endnu en hurtig pasning ind foran mål udlignede Ilkay Gündogan til 1-1 fem minutter før pausen.

Det var et massivt City-pres, der gjorde, at hjemmeholdet pludselig kunne hamle op med Barcelona.

Sergi Roberto var ved at koste endnu et mål, da han mistede bolden på egen banehalvdel, men denne gang slap han med skrækken.

I anden halvleg fortsatte City-dominansen, og Kevin De Bruyne satte et flot frispark direkte i nettet efter 51 minutter.

Gündogan øgede til 3-1 efter 74 minutter, da City omsatte endnu en hurtig kontra til mål.

Barcelonas Andre Gomes kunne dog have ændret på resultatet, da portugiseren skød på overliggeren helt fri foran mål i det 65. minut.

Det var første gang i seks forsøg, at det lykkedes City at besejre Barcelona.

Trods nederlaget fører Barcelona stadig gruppen med ni point efter fire kampe. City har syv point på andenpladsen.

Borussia Mönchengladbach, som havde Jannik Vestergaard med i hele kampen, spillede 1-1 hjemme mod Celtic med Erik Sviatchenko.

Gladbach har fire point på tredjepladsen, mens Celtic er sidst i gruppen med blot to point.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk realitystjerne jubler: 'Jeg har...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Chefen hylder Magnussen: 'Han var...
bt.dk
Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx