Af - 20/01-15 17:30; Opdateret: 21/01-15 00:00

Landin: - Tyskerne kender mine svaghederLandin: - Tyskerne kender mine svagheder

Niklas Landin og tyskernes straffeskytte kender hinanden særdelses godt fra deres klub. Tirsdag aften mødes de til VM.

Niklas Landin får noget at gruble over i målet mod Tyskland. Den danske keeper spiller nemlig i Bundesliga-klubben Rhein-Neckar Löwen - sammen med Tysklands primære straffeskytte, fløjspilleren Uwe Gensheimer.

- Vi snakker jo sammen om, hvor jeg synes, det er ubehageligt at få et straffekast ind, og hvor jeg synes, det er sværest at tage skuddene - vi skal jo gerne vinde nogle bundesligakampe. Men de ting kan han jo nok godt huske, siger Landin og tilføjer:

Så har Pytlick fået et nyt job
Så har Pytlick fået et nyt job

- Så jeg skal nok passe på med at tænke for meget i de daglige vaner. De ved jo godt, at jeg tænker meget over deres skud - og jeg ved godt, at de godt ved, at jeg tænker meget. Det er en balancegang, man lige skal finde. Det er lidt svært at forklare, men jeg har det heroppe, griner keeperen og peger mod tindingen.

Danmarks straffeekspert - Flensburg Handewitts Anders Eggert - kender alt til de mindgames, der kører mellem markspiller og målmand i sådan en kamp. Han opfordrer sin målmand til ikke at spekulere for meget over det.

Fra bænken til kampens spiller: Jeg er lettet
Fra bænken til kampens spiller: Jeg er lettet

- Det er altid et spørgsmål, når man står over for nogle målmænd, som kender en godt - er det ham eller markspilleren, der kan bruge det til mest? Det gør ikke den helt store forskel, siger fløjspilleren.

Se Danmark-Tyskland tirsdag aften klokken 19 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Legestue i Qatar: Danmark rundbarberede saudierne

LÆS OGSÅ: Pyha: Intet alvorligt med René Toft

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx