Af - 12/03-14 22:36; Opdateret: 12/03-14 23:55

Barcelona slog igen CityBarcelona slog igen City

Barcelona spillede sig onsdag aften videre til Champions League-kvartfinalerne med en sejr på 2-1 over City.

storybild

Neymar fik fejlagtigt et mål underkendt. (Billede: Manu Fernandez)

Barcelona er videre til kvartfinalerne med en samlet sejr på 4-1 over Manchester City.

Manchester City-træner, Manuel Pellegrini, måtte se ottendedelsfinalen fra lægterne. UEFA har givet træneren to dages karantæne efter hans kritik af dommeren efter første opgør. Assistentmanager Ruben Cousillas måtte se Barcelona sætte sig på spillet i første halveg.

Og efter 17 minutter fik catalanerne underkendt et mål, hvor Jordi Alba lagde bolden på tværs til Neymar, som nemt kunne ligge bolden i mål. Men flaget var oppe og Alba dømt offside. Efterfølgende viste tv-billederne dog, at venstrebacken var onside og målet ikke skulle have været underkendt.

Zlatan og Paris sikkert videre
Zlatan og Paris sikkert videre

De helt store chancer udeblev i store dele af første halvleg. Først efter 35 minutters spil havde Neymar chance for at bringe catalanerne foran, da han tog en lang bold til sig i højre side af feltet. Han måtte dog se Joe Hart få en hånd på bolden og dirigere den i sidenettet.

Kort efter havde City deres bedste chance. Yaya Toure lagde en blød bolden ind i feltet, og en hurtig Silva lagde flot bolden til rette for Nasri, som stod helt fri i feltet. Men afslutning sad midt i målet og gav ikke problemer for Victor Valdes.

Åh nej! Bendtner skadet igen?
Åh nej! Bendtner skadet igen?

Lige før pausen nåede Neymar at få sin hidtil største chance, da han fik en stikning i feltet. Men Joe Hart var hurtigt ude og møde angriberen, som så sig nødsaget til at drible ud til kanten af feltet. Her fulgte Hart ham, men blev hurtigt snydt af brasilianeren. Kun Fernandinho ved City-målet sørgede for, at Barcelona ikke kom foran.

Anden halvleg startede anderledes begivenhedsrig. Efter få minutter ramte Messi stolpen på et fladt skud efter en af sine klassiske løb på tværs i City-feltet.

Medie: Ny Bendtner-skandale under opsejling
Medie: Ny Bendtner-skandale under opsejling

Kort efter havde Dzeko en hovedstødschance som tvang Valdes ud i en superredning. Og lidt efter havde Zabaleta en god mulighed i Barca-feltet, men fik ikke ordentligt ram på bolden.

Barcelona satte sig efterfølgende på bolden, og efter 66 minutter kom målet. Manchester Citys midtstopper Lescott fik ikke blokeret en stikning fra Fabregas ordentligt, og Messi opsnappede bolden i feltet. Og som den lille argentiner gør så tit, lobbede han bolden over en halvtliggende Joe Hart, som intet kunne stille op.

Glem Vettel: Her er årets nye favorit
Glem Vettel: Her er årets nye favorit

I anden halvleg var det Citys tur til at blive snydt for et straffespark, da Pique ramte Dzeko bagfra. Det tændte Zableta helt af, som overfusede dommeren. Det kostede ham det røde kort. Som i første kamp blev missionen derefter næsten umulig for Manchester City.

Kort før tid fik Kompany udlignet til 1-1. Men et minut inde i overtiden spillede Iniesta Dani Alves helt fri, som let cementerede Barcelonas samlede sejr.

LÆS OGSÅ: Barcelona-stjerner bliver Simpsons-figurer

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx