18/10-15 17:54

Chen Long vinder Denmark Open efter ensidig finaleChen Long vinder Denmark Open efter ensidig finale

Lørdag måtte Chen Long kæmpe hårdt mod Viktor Axelsen, i søndagens finale i Odense havde han let spil.

storybild

(Billede: Polfoto/Cicilie S. Andersen)

Det var noget af en flad fornemmelse at være dansk badmintonentusiast lørdag ved Denmark Open, hvor alle de resterende danskere røg ud i semifinalerne.

Mest opløftende var det, at unge Viktor Axelsen leverede en flot præstation og pressede verdensmesteren Chen Long fra Kina ud i en hård tresætskamp.

LÆS OGSÅ: Lin Dan: Fejlfri Axelsen har et kæmpe potentiale

Noget lettere havde den kinesiske verdensetter det i søndagens finale, hvor indonesiske Tommy Sugiarto ikke kunne stille noget som helst op. Tre kvarter tog den ensidige forestilling, som Chen Long vandt 21-12, 21-12.

Også i damesingle blev det til kinesisk triumf, men ellers var det de sydkoreanske spillere, der havde mest at juble over i Odense søndag.

LÆS OGSÅ: Boe og Mogensen fuldender dansk nedtur

Sydkorea var repræsenteret i alle tre doublefinaler - og vandt dem alle. I en tæt mixeddouble-finale blev det til sejr i tre sæt over et indonesisk par, der ellers var favorit.

LÆS OGSÅ: Uhyggelig Axelsen smadrer Lin Dan ud af Denmark Open

I damedouble vandt den koreanske duo uden kamp, da de kinesiske modstandere trak sig, mens det i herredouble blev til ventet sydkoreansk sejr til verdensetterne Lee Yong Dae og Yoo Yeon Seong.

Sydkoreanerne vandt så sikkert som 21-8, 21-14 over den kinesiske duo Liu Cheng og Lu Kai, der i lørdagens semifinale vandt over danske Mathias Boe og Carsten Mogensen.

LÆS OGSÅ: Så tæt på finalen: Viktor Axelsen ude af Denmark Open

LÆS OGSÅ: Solid Chen Long slår Vittinghus ud af Denmark Open

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx