Af - 21/09-15 17:14

Topscorer snydt: Blev lovet Mercedes og millioner - havnede i KøgeTopscorer snydt: Blev lovet Mercedes og millioner - havnede i Køge

FC Nordsjællands brasilianske bomber, Bruninho, blev snydt så det driver af mellemmand, da han kom til dansk fodbold.

storybild

Bruninho blev godt og grundigt snydt af en grisk mellemmand, da han kom til Danmark fra Brasilien. (Billede: Polfoto/Khan Tariq Mikkel)

En kontrakt med Nike, store sportsvogne og millioner på kontoen. Hvordan kan man sige nej til det, når man er en håbefuld, ung fodboldspiller?

Det kunne Superligaens topscorer, brasilianske Bruninho fra FC Nordsjælland, i hvert fald ikke. Desværre viste mellemmandens løfte om guld og hurtige biler at være falske.

Cornelius-hammer bag kæmpe FCK-forløsning
Cornelius-hammer bag kæmpe FCK-forløsning

Det fortæller den farlige angriber i et interview med Eurosport, hvor han afslører historien om, hvordan han sidste sommer havnede i HB Køge i 1. Division.

- En tysk mellemmand snakkede med min agent via Skype, og han sagde, at der var et godt tilbud til mig fra HB Køge. Samtidig lovede mellemmanden mig rigtig mange ting: en kontrakt med Nike, en Mercedes og en BMW, hvis jeg kom dertil, fortæller Bruninho.

FC Nordsjælland henter brasilianer i HB Køge
FC Nordsjælland henter brasilianer i HB Køge

- Han sagde til mig, at HB Køge var en af Danmarks største klubber.

(Bild: Polfoto)

Bruninho og hans agent var usikre i starten, men de mange god ting, tyskeren lovede, fik dem overbevist. Således havnede brasilianeren i HB Køge - 10 dage før hans anden søn blev født hjemme Brasilien.

Mestrene ramt af europæiske tømmermænd
Mestrene ramt af europæiske tømmermænd

- Jeg troede helt seriøst, at det var mit livs kontrakt … men da jeg kom til Danmark så jeg realiteterne i øjnene, lyder det fra Bruninho, som efter en måneds tid for alvor fik øjnene op for, at tingene ikke var som han var blevet lovet.

- Det er en kompliceret situation at være snydt - især når de befinder dig i et land, hvor du ikke kan tale sproget.

Ståle Solbakken: Forskellen ligger i chancerne
Ståle Solbakken: Forskellen ligger i chancerne

Bruninho kom dog videre fra HB Køge efter bare en enkelt sæson. I sommer blev han købt af FC Nordsjælland, hvor han har taget Superligaen med storm. Således fører han topscorerlisten med sine syv fuldtræffere i otte kampe.

(Bild: Polfoto)


LÆS OGSÅ: Himmel og helvede for FCK's dyre angribere

LÆS OGSÅ: Brandvarm brasilianer gør Hobro til bundprop

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx