Af Ritzau - 22/09-16 07:56

Canadiske stjerner dukker dansk ishockeyduo i World CupCanadiske stjerner dukker dansk ishockeyduo i World Cup

Frans Nielsen og Jannik Hansen var med, da Team Europe tabte 1-4 til Canada. Nu venter Sverige i semifinalen.

storybild

Sidney Crosby sendte Canada på sejrskurs med sin 1-0-scoring tidligt i kampen mod Frans Nielsen og Team Europe. (Billede: Scanpix/Tom Szczerbowski)

Det bliver ishockeystormagten Sverige, som bliver sidste forhindring for Frans Nielsen, Jannik Hansen og resten af Team Europe i jagten på et overraskende finaleindtog i World Cup of Hockey.

Efter et 1-4-nederlag til Canada i den sidste puljekamp står det klart, at det blandede europæiske hold slutter på andenpladsen i gruppe A og ryger i armene på svenskerne i semifinalen, der spilles natten til mandag.

Både Frans Nielsen og Jannik Hansen var på isen for europæerne, men mod de stærke canadiere var holdet på hælene fra start.

Allerede efter fire minutters spil fik man et praj om, hvilken vej vinden blæste, da Sidney Crosby bragte Canada foran 1-0, og inden første periode var omme, blev det også 2-0.

Da slovakken Marian Hossa i anden periode fik reduceret til 1-2, blev der tændt et lille håb om sensationen, men ti minutter senere genoprettede canadierne tomålsforspringet.

Tingene blev sat endegyldigt på plads tre minutter før tid, da Canada øgede til 4-1 og afgjorde forestillingen.

Dermed sikrede canadierne sig puljesejren med maksimumpoint og møder i semifinalen enten Rusland eller Team Nordamerika, der er et eksplosivt mandskab med de største nordamerikanske talenter under 23 år.

Europa skal altså møde Sverige og jagter en reprise af testkampen inden World Cuppens start, hvor de blågule blev tævet med hele 6-2.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx