Af Ritzau - 15/04-17 17:35; Opdateret: 15/04-17 18:17

Magnussen bliver nummer sjok i Bahrain-kvalifikationMagnussen bliver nummer sjok i Bahrain-kvalifikation

Kevin Magnussen ender som nummer 20 ved kvalifikationen forud for søndagens Formel 1-grandprix i Bahrain.

storybild

Kevin Magnussen skuffede i lørdagens kvalifikation i Bahrain og starter bagest af alle i søndagens grandprix. (Billede: Reuters/Hamad I Mohammed)

Det endte i stor skuffelse, da Kevin Magnussen (Haas) lørdag skulle forsøge at sikre sig en god startplacering til søndagens Formel 1-grandprix i Bahrain.

Den danske racerkører endte med den dårligste tid af alle kørere i den første kvalifikationsrunde, Q1. Han starter dermed sidst i søndagens grandprix.

Kevin Magnussen så ud til at være på vej til at sætte en fin tid i de døende sekunder af Q1, men et gult flag ødelagde danskerens muligheder.

Han var derfor blandt de fem kørere, der ikke gik videre til Q2.

Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean, sikrede Haas-holdet lidt succes, da han klemte sig med i den sidste kvalifikationsrunde, Q3.

Her endte Grosjean som nummer ni, hvilket altså bliver hans startposition.

Fremme blandt de hurtigste kørere var Mercedes-holdet helt suverænt.

En smule overraskende var det dog, at det var den finske Mercedes-kører, Valtteri Bottas, der var allerhurtigst, mens den britiske Mercedes-stjerne, Lewis Hamilton, blev nummer to. Bottas har dermed pole position søndag.

Det skuffende kvalifikationsresultat for Magnussen kommer, efter at han ved det seneste grandprix i Shanghai ellers kørte sig frem til en flot ottendeplads og dermed sikrede sig sine første VM-point i 2017.

I den samlede VM-stilling deler Lewis Hamilton og Sebastian Vettel førstepladsen. De har begge en enkelt grandprixsejr og 43 point i alt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Kæmpe skandale i spansk topklub:...
bt.dk
Han kom alene tilbage fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx