Af - 28/01-15 08:37; Opdateret: 28/01-15 09:02

Brøndby-boss: Nederlag giver ikke fyreseddelBrøndby-boss: Nederlag giver ikke fyreseddel

... men Thomas Frank fik et opkald fra bestyrelsesformand Jan Bech Andersen efter stort test-nederlag.

storybild

Jan Bech Andersen. (Billede: Poulsen Lars)

Brøndby starter foråret i den svære ende med kampe mod AaB, FCM og Sønderjyske – men træner Thomas Frank behøver ikke at frygte for sit job, hvis det skulle ende på den værst tænkelige måde. Med tre nederlag.

Det siger bestyrelsesformand Jan Bech Andersen til BT.dk.

Top-chef stopper i Brøndby
Top-chef stopper i Brøndby

- Nej, slet ikke. Vi ved også godt, at de første kampe ikke er nogen walk over. Der kan alt ske. Så længe vi følger den røde tråd, og udviklingen er, hvor den skal være, kører vi på, siger Jan Bech Andersen til BT.

Thomas Frank er ikke på vej ud. Siger Jan Bech Andersen.

At Brøndby for nylig tabte med 0-7 i en testkamp mod Hoffenheim har ikke fået bestyrelsen til at blive urolig. Selv om Jan Bech Andersen efterfølgende havde en snak med træneren.

Borgmester afviser FCK: Logoet må ikke laves om
Borgmester afviser FCK: Logoet må ikke laves om

- Thomas Frank har fuldstændig tiltro fra min og bestyrelsens side. Vi taler sammen sådan én gang om ugen, og mine opkald handler mest om, at jeg er nysgerrig. De handler sådan set om nogle ting, jeg enten er usikker på, eller jeg vil have svar på. Så det er på det niveau. Thomas Frank har lavet en plan for, hvordan han vil angribe foråret, og den er jeg fuld af fortrøstning omkring, siger Jan Bech Andersen, der har planer for det igangværende transfervindue.

Både den ene og den anden vej.

Agger: Savnede juleprogrammet i Premier League
Agger: Savnede juleprogrammet i Premier League

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg gerne vil have en eller to spillere, der kommer ind og giver truppen mere balance rent fysisk, men vi kan ikke bare blive ved med at gøre bænken længere. Vi er nødt til at komme af med nogle spillere, så vi kan forfølge de økonomiske mål, vi har sat, og som vi skal i mål med, siger Jab Bech Andersen.

Brøndbys forår begynder den 22. marts i Aalborg.

LÆS OGSÅ: Agger om Gerrard: En sand leder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx