Af Daniel Martinsen - 20/02-14 10:58

Esbjerg politianmeldt efter spillersalgEsbjerg politianmeldt efter spillersalg

Den vestjyske superligaklub var for langsom til at offentliggøre salget af Martin Braithwaite til Toulouse.

storybild

Martin Braihtwaite blev solgt i efteråret. (Billede: Polfoto/AP/Claus Bonnerup)

Superligaklubben Esbjerg er torsdag blevet politianmeldt af Finanstilsynet i forbindelse med salget af Martin Braithwaite til Toulouse.

Finanstilsynet mener, at Esbjerg i henhold til loven om værdipapirhandel var for langsom til at oplyse om salget af angriberen til fondsbørsen.

Esbjerg bekræfter: Braithwaite på vej væk
Esbjerg bekræfter: Braithwaite på vej væk

Den vestjyske superligaklub offentliggjorde salget af Braithwaite den 15. august sidste år klokken 10, men allerede dagen før bragte DR en historie på sin hjemmeside, hvor man fortalte, Esbjerg skulle have solgt angriberen.

Esbjerg-direktør Søren Poulsen ville hverken be- eller afkræfte salget af Martin Braithwaite i den pågældende artikel på DR's hjemmeside.

Dansk landsholdsspiller solgt
Dansk landsholdsspiller solgt

Esbjerg har oplyst til Finanstilsynet, at aftalen med Toulouse på det tidspunkt var betinget af en række forhold - blandt andet Braithwaites personlige vilkår.

Men i reglerne står der, at en klub skal offentliggøre intern viden hurtigst muligt, hvis der er mistanke om, at det ikke længere er fortroligt.

Officielt: Esbjerg sælger profil
Officielt: Esbjerg sælger profil

Superligaklubben har efter den pågældende sag med Martin Braithwaite ændret procedure, hvilket betyder, at klubben vil komme med en offentliggørelse, hvis der opstår lækager i fremtidige forhandlinger om salg af spillere.

LÆS OGSÅ: Martin Braithwaite matchvinder for Toulouse

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx