17/08-17 13:09; Opdateret: 17/08-17 18:29

Bjerregaard holder birdiefest og slår amerikaner udBjerregaard holder birdiefest og slår amerikaner ud

Der var klasseforskel, da Lucas Bjerregaard gik sikkert videre i en knockoutturnering i Tyskland.

storybild

Lucas Bjerregaard er videre i European Tour-turneringen Paul Lawrie Match Play. Scanpix/Dominique Faget/arkiv

Bad Griesbach. Lucas Bjerregaard viste flot spil, da den danske golfspiller gik videre til anden runde i European Tour-turneringen Paul Lawrie Match Play.

Med seks birdies i træk fra Lucas Bjerregaard kunne den 12.-seedede amerikaner Daniel Im trods stabilt spil ikke stille meget op.

Med fire huller tilbage var Lucas Bjerregaard foran med hele seks huller, og dermed kunne duellanterne gå tidligt i klubhuset i tyske Bad Griesbach.

26-årige Lucas Bjerregaard blev samtidig den første deltager til at gå videre i knockout-turneringen, hvor i alt 64 spillere er med.

Efter otte af banens 18 huller lignede det ellers en tæt affære. Daniel Im var kommet foran med en birdie på femte hul, og Lucas Bjerregaard svarede tilbage med en birdie på hul seks.

Fra hul 9 til 14 leverede Lucas Bjerregaard dog yderligere seks birdies. I træk. Og uden amerikansk modsvar. Og så var kampen afgjort.

Mindre godt gik det til gengæld for turneringens anden dansker, Lasse Jensen.

Den 32-årige nordsjællænder tabte torsdag eftermiddag til tyskeren Alexander Knappe, der vandt tre huller mod Jensens et.

Knappe lavede birdies på hul tre og fem, og da Lasse Jensen blev noteret for en dobbelt bogie på syvende hul, gik Knappe i par og havde dermed en solid føring.

Herefter fulgtes spillerne ad til 13. hul, hvor danskeren fik reduceret med en birdie, men tættere på kom han ikke. Da Alexander Knappe fortsat førte med to huller efter 17. hul, var kampen afgjort.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx