Af - 09/01-15 06:16

Så går det løs: Danskerne er ramt af håndboldfeberSå går det løs: Danskerne er ramt af håndboldfeber

VM i Qatar er lige om hjørnet, og de danske fans er klar - billetterne til landsholdets testkampe i weekenden er blevet revet væk.

storybild

Mikkel Hansen og resten af det danske landshold har tre - totalt udsolgte - testkampe, inden det går løs til VM i Qatar. (Billede: Polfoto)

Der er ikke noget på spil. Der er blot tale om tre træningskampe for det danske herrelandshold, når Totalkredit Cup løber af stablen i weekenden.

Alligevel er interessen blandt danskerne enorm. Tusindvis af billetter er blevet revet væk, og både i Odense, Aalborg og Aarhus er der for længst blevet udsolgt.

Endnu ingen VM-form - men dansk sejr over Sverige
Endnu ingen VM-form - men dansk sejr over Sverige

- Det er gået virkelig godt - der er ingen tvivl om, at der er rigtig stor interesse for landsholdet. Det er lidt overvældende, og vi kunne jo sagtens have solgt flere. Men der er desværre ikke mere plads, lyder det fra en begejstret projektleder for salg i Dansk Håndbold Forbund, Anita Kristiansen.

Lige knap 13.000 billetter til mellem 125 og 175 kroner er blevet langet over disken. Og så var der også 1.100 danske fans på plads i Malmö, da Danmark slog Sverige i mandags.

Mikkel Hansen om testkamp: Kønt var det ikke
Mikkel Hansen om testkamp: Kønt var det ikke

Landsholdets store plads i danskernes hjerter skyldes først og fremmest en række imponerende resultater, vurderer forbundets generalsekretær, Morten Stig Christensen. Men han påpeger også, at der er sjæl i truppen.

- Holdet består af en skøn blanding af forskellige personligheder. Hvis man holder af kvalitetshåndbold, kan man næsten ikke undgå at finde mindst én spiller, man har sympati med. Det er en ydmyg flok, som danskerne kan identificere sig med, siger han og nævner i flæng:

Nedtur: Brækket næse koster VM
Nedtur: Brækket næse koster VM

- En verdensklassemålmand i Landin. Store, stærke folk, der lukker alt ned. Et brødrepar - og selvfølgelig Mikkel Hansen, som er noget helt specielt. De er en garant for god, gedigen spænding. Det er dejligt!

Medie: DHF har fundet sin topkandidat
Medie: DHF har fundet sin topkandidat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx