Af Ritzau - 13/11-16 17:01

Eggerts straffekiks giver Flensburg første nederlagEggerts straffekiks giver Flensburg første nederlag

Flensburg tabte en dramatisk topkamp i Kiel med 23-24, hvor Anders Eggert fik en uheldig rolle til sidst.

storybild

Anders Eggert lavede fem må mod Kiel, men vil ærgre sig over sin afbrænder i sidste sekund. (arkivfoto) (Billede: Scanpix/Liselotte Sabroe)

Håndboldspilleren Anders Eggert kommer formentlig til at sove dårligt efter søndagens nordtyske bundesligabrag mellem Kiel og Flensburg-Handewitt.

Kiel vandt 24-23, men i en højdramatisk afslutning fik Eggert muligheden for at sikre Flensburg et værdifuldt point på et straffekast.

I allersidste sekund blev Lasse Svan bremset ulovligt, men Eggert - der normalt er ganske sikker fra syvmeterstregen - sendte kampens sidste kast på stolpen til enorm jubel i Sparkassen-Arena i Kiel.

Dermed led Flensburg sæsonens første liganederlag efter at have startet med ni sejre i lige så mange kampe.

Den danskerglade klub så længe ud til at være på vej mod endnu en triumf søndag eftermiddag. Gæsterne førte 13-8 og var ved halvtid foran 14-11, men kunne ikke holde stand, da tingene skulle afgøres i slutfasen.

En Flensburg-føring på 15-12 blev på kort tid forvandlet til 16-15 til hjemmeholdet, og så var der lagt op til en yderst dramatisk afslutning.

Syv minutter før tid gav den tidligere AG København-fløj Niclas Ekberg Kiel en tomålsføring ved 22-20, men anført af en stærkt spillende Thomas Mogensen formåede gæsterne at hænge på.

Kampen så dog ud til at være afgjort, da Kiel i de sidste sekunder var foran 24-23 og havde bolden.

Men hjemmeholdet sløsede og gav Flensburg en sidste chance, som Anders Eggert altså misbrugte.

Eggert og Thomas Mogensen blev bedste danske skytter i kampen med fem mål hver.

Til gengæld måtte to danske landsholdsmålmænd Niklas Landin og Kevin Møller finde sig i en rolle i skyggen. Både Landin fra Kiel og Møller fra Flensburg var blevet placeret på udskiftningsbænken.

Med sejren er Kiel på førstepladsen i Bundesligaen med 20 point for 11 kampe. Füchse Berlin er lige bagefter med 19 point, mens Flensburg på tredjepladsen har 18 point for ti kampe.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Tidligere DR-vært scorer nyt topjob
bt.dk
Ny Aarhus-lejlighed er blandt landets...
bt.dk
Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx