Af Ritzau - 18/08-16 13:21

Arsenal-manager er klar til at bruge pengeArsenal-manager er klar til at bruge penge

Arsenals manager Arsène Wenger er blevet kritiseret for ikke at købe nye spillere. Men han arbejder på sagen.

storybild

Arsenals målmand Petr Cech skal indtil videre kun forholde sig til én ny spiller i truppen. Men manager Arsène Wenger er parat til at buge flere penge. (Billede: Scanpix/Lee Mills)

Utålmodige fans har kritiseret Premier League-klubben Arsenals manager Arsène Wenger for ikke at bringe nyt blod ind i Arsenals trup.

Nu forsikrer manageren, at han er klar til at bruge penge, hvis den rigtige spiller viser sig til den rigtige pris, inden transfervinduet lukker ved månedens udgang.

- Vi er ikke bange for at bruge penge, men det er ikke en kvalitet bare at købe for at købe. At købe gode spillere er en kvalitet, siger Arsène Wenger torsdag på klubbens pressemøde forud for weekendens kamp i Premier League.

- Vores klub er bygget på den filosofi. Vores transferpolitik har hjulpet os med at bygge klubben, siger franskmanden videre.

Arsenal brugte i omegnen af 30 millioner pund (mere end 257 millioner kroner) på Granit Xhaka fra Borussia Mönchengladbach, men de utålmodige fans vil have mere.

- Jeg ved godt, at vi ikke har gjort så meget som så mange andre, men vi er ude på markedet. Jeg har lavet rundt regnet 400 handler i min tid som manager, og jeg ved, at alle handler har en rytme, som man ikke er eneste part til at bestemme.

- Jeg vil ikke tale om enkelte spillere, men jeg vil gerne forsikre jer om, at vi ikke er bange for at bruge vores penge, og vi arbejder meget hårdt, siger Arsène Wenger.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Optimistisk Tom K: Mine forventninger...
bt.dk
Jens Gaardbo: Mit postnummer får folk...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx