Af - 20/09-16 10:14

Sådan får du lov at se ALLE Superliga-kampeneSådan får du lov at se ALLE Superliga-kampene

Er du en smule nervøs for, hvordan du skal få lov af kæresten til at se alle Superliga-kampene de kommende dage, så læs med her.

storybild

AC Horsens - FC København , Alka Superliga, Casa Arena, Horsens, 18. september: FCKs Andreas Cornelius (foto: Henning Bagger/Scanpix2016) (Billede: Scanpix/Henning Bagger)

Superliga, Superliga, Superliga, romantisk middag, superliga, superliga, superliga.
Trods to hele Superliga-runder på programmet de næste syv dage, behøver der ikke engang komme knas i parforholdet, mener parterapeut Martin Østergaard.

- Du skal bare sørge for, at den dag, der ikke er Superliga, der er kæresten nummer et i dit liv, siger han og foreslår alt fra en romantisk middag, en biograftur eller familiehygge med børnene.

AaB-træner kritiserer uklogt og langsomt spil
AaB-træner kritiserer uklogt og langsomt spil

En enkelt middag for seks fodbold-aftener lyder måske lidt skævt, men balancen holder, mener Martin Østergaard.

- De fleste mænd tror, at kvinder vil have mega-meget opmærksomhed, men du skal bare gøre det en gang imellem. Det lyder ekstremt beregnende, men hun er da ligeglad med, om du har lagt det ind i kalenderen fordi en eller anden parterapeut har sagt det. Det er da bare rettidig omhu. Så er en god kvinde ligeglad med, om du ser Superliga resten af ugen, siger han.

Også Superliga-spillerne ser frem til den travle uge.
- Det er nu, vi får at se, hvor brede trupperne er. Det er fedt, siger Jonas Borring fra FC Midtjylland, mens Sønderjyskes Pierre Kanstrup er helt enig:

- Det er en skidegod ide. Det er jo kampene, man lever for, siger han.

Lyngby-træner: Nu kan vi også spille resultatfodbold
Lyngby-træner: Nu kan vi også spille resultatfodbold

Ud over de to kampe, som Pierre Kanstrup selv skal spille, afviser han ikke, at han også skal se konkurrenterne fra sofaen de andre dage. Han tror dog ikke med, at han behøver at følge Martin Østergaards råd med at bruge fredagen på en romantisk middag med kæresten.

- Det skal på ingen måde lyde som om, jeg ikke har lyst til at være sammen med kæresten, men jeg er yderst romantisk anlagt, så jeg behøver ingen speciel anledning for at give hende en blomst eller invitere hende ud på middag, siger han.

LÆS OGSÅ: Midtbaneprofil ser klar fremgang hos Esbjerg

LÆS OGSÅ: Brøndby-træner efter 1-2: Gjorde for mange ting forkert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx