Af - 24/04-16 18:03; Opdateret: 24/04-16 20:52

Øv: Kevin kiksede sit jyske rekordforsøgØv: Kevin kiksede sit jyske rekordforsøg

Regn gjorde det svært for Kevin Magnussen at lave ny banerekord på Jyllandsringen.

Bildstrecke im Grossformat »
Magnussen viser før Melbourne-løbet stolt sin nye gule Renault-racer frem, som han skal køre i hele sæsonen. Renaults kørerdragt bliver også holdt i det traditionelle gule farver. Her er Magnussen ved præsentationen af sæsonens Formel 1-felt i Melbourne. ...ved præsentationen af den racer, han skal køre i ved sæsonens start. Den ser sort ud ved første øjekast, men den er i virkeligheden.. Ligesom Kevins og Jolyons shorts! Jeps. Den kan åbenbart også surfe - her fra en lidt anderledes præsentationsvideo. 24. februar 2016: Magnussen skal teste Renault-raceren for første gang på Montmelo-banen i Barcelona. - Der er en kæmpe kulturforskel i forhold til McLaren. McLaren er et hold, der er på vej nedad, mens Renault er på vej op, forklarer Magnussen om de første indtryk at det nye hold. (Ritzau) Så skal der testes! En fokuseret Magnussen inden han kører ud på Montmelo-banen i Barcelona 24. februar 2016: Der testes... Den 3. februar 2016 blev Kevin Magnussen præsenteret som Renault-kører. Ved et storstilet pressemøde i Renaults hovedkvarter uden for Paris blev den Formel 1-raceren for 2016-sæsonen præsenteret. Reservekører Esteban Ocon, kører Jolyon Palmer og Renault-bossen Carlos Ghosn sammen med Magnussen - Jeg er vildt glad, sagde Kevin Magnussen om sin kontrakt med Renault. I Kevin Magnussens debut i Formel 1 i marts 2014 i Melbourne kørte han sin hidtil eneste podieplads hjem. Det blev til en andenplads. Kevin Magnussen kørte for McLaren i 2014. I 2015 blev han degraderet til resvervekører for samme team. Magnussen crasher ind i Felipe Massa og Danilo Ricciardo på Hockenheim i 2014 Kevin Magnussen udgår af Bahrains Formel 1 i 2014. Magnussen ser alt andet end frisk ud til pressemøde med de andre Formel 1-kørere i forrige sæson. Kevin kører rockstjernestilen på den røde løber til Justin Timberlake-koncert i Parken i 2014. Magnussen og holdkammeraten i McLaren-tiden, eks-verdensmester Jenson Button. Efter 2015-sæsonen skiltes Kevin og McLarens veje. Det var ikke noget pænt brud. Kevin har ikke talentet for at køre hurtigt fra fremmede. Han har fået fart i blodet fra sin far, tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen. Dorte Riis Madsen har været manager for Kevin Magnussen siden han var teenager. Anders Holch Povlsen, boss for Bestseller-koncernen og milliardær, har sponsoreret Kevin gennem det meste af hans karriere.

Kevin Magnussen fik ikke rekorden på Jyllandsringen. Se billeder fra Magnussens karriere her.

Kevin Magnussen udnyttede en friweekend fra Formel 1 til at lægge vej forbi Jyllandsringen. Mission: At slå banerekorden på den kendte danske racerbane.

Den lød inden Magnussens rekordforsøg på et minut, syv sekunder og 49 tusindedele. Og det gør den fortsat.

For det lykkedes ikke for den danske Formel 1-stjerne at smadre den tre år gamle rekord. Knap et sekund manglede han.

Magnussen blev snydt: McLaren overholdt ikke kontrakten
Magnussen blev snydt: McLaren overholdt ikke kontrakten

Regnen, som dagens lang havde silet ned over det midtjyske, kan være en af årsagerne til at det ikke lykkedes at slå rekorden.

Magnussen, som kørte i en Renault R.S.01, havde et kvarter til at slå banerekorden, men hans bedste omgang endte altså på ét minut, syv sekunder og 904 hundrededele.

Der var inden arrangementet ventet op mod 10.000 tilskuere på Jyllandsringen.

Landsholdskomet: - Jeg bliver aldrig kongen af discogulvet
Landsholdskomet: - Jeg bliver aldrig kongen af discogulvet


LÆS OGSÅ: Vær med: Få dit navn på Kevin Magnussens bil i næste grandprix

LÆS OGSÅ: Skuffet Magnussen: Jeg vil snart have de første point

LÆS OGSÅ: Magnussen langt fra point i ny Rosberg-triumf

LÆS OGSÅ: Kevin Magnussen: Svært at give den gas uden træning

LÆS OGSÅ: Magnussen ryger ud som nummer 17 i kvalifikationen

LÆS OGSÅ: Kevin blandt de hurtigste - sætter god tid i Shanghai

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx