Af - 06/05-14 16:28; Opdateret: 06/05-14 17:28

Nu kommer Brøndby kravlende tilbage til fællesskabetNu kommer Brøndby kravlende tilbage til fællesskabet

Efter at have meldt sig ud af den fælles tv-aftale for alle superligahold, tyder det nu på, at Brøndby forsøger at komme tilbage ind i varmen.

storybild

Nuværende bestyrelsesformand Jan Bech Andersen må nu bide i det sure æble og tage til takke med en tv-aftale, Brøndby ikke har indflydelse på. (Billede: Polfoto)

Brøndby afholdte i går det første ordinære bestyrelsesmøde, siden der blev skiftet ud i toppen på vestegnen for en måned siden. Et stort tema for den nye bestyrelse var Superligaens fælles tv-aftale, som Brøndby meldte sig ud af i februar under daværende formand Aldo Petersen.

Det var planen, at Brøndby ville forsøge at finde deres egen separate aftale, men nu tyder det på, at man har skiftet mening på Vestegnen, og at man er parat til at komme krybende tilbage.

FCK-direktør om tv-aftale: Vi takkede nej til Brøndby
FCK-direktør om tv-aftale: Vi takkede nej til Brøndby

- Jeg kan bekræfte, at bestyrelsesformand Jan Bech Andersen har taget kontakt til Divisionsforeningens formand, Thomas Christensen, for at undersøge mulighederne for eventuelt at tilslutte sig den fælles-TV-aftale, siger Brøndbys kommunikationschef Anders Eggert Bay til Ekstra Bladet.

- Bestyrelsen for Brøndby IF ønsker i udgangspunktet at være en del af fællesskabet i dansk fodbold, og målet er at finde en konstruktiv og bæredygtig løsning på spørgsmålet om salget af TV-rettigheder fra sommeren 2015, tilføjer han og understreger, at han ikke har yderligere kommentarer.

Dermed ser det ud til, at Brøndbys håb om at kunne indkassere flere penge på tv-rettigheder, end den oprindelige fælles aftale gav grundlag for, er slukket, og at kræfterne har været spildte.

Aldo Petersen: DBU bruger udanske metoder
Aldo Petersen: DBU bruger udanske metoder

Skulle Brøndby blive lukket tilbage i folden, kommer de Ifølge Ekstra Bladet ikke til at få nogen som helst indflydelse på det, de øvrige 11 Superligaklubber har aftalt.

Men om Brøndby overhovedet er velkomne, er op til de andre klubber, som bestemt ikke har reageret positivt over Brøndbys enegang.

Årsagen til udmeldingen i første omgang var, at Brøndby ikke var tilfredse med at få syvendeflest penge. Argumentet lød, at de blå-gule var den klub, der samler flest seere til hver kamp, og at det derfor ikke var rimeligt med de 20 millioner kroner, klubben fik i sidste sæson.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Smadrer al modstand: Astralis vinder...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx