Af Ritzau - 13/05-16 07:15

Auri Skarbalius: Brøndbys mål er stadig top-3Auri Skarbalius: Brøndbys mål er stadig top-3

Selv om fjerdepladsen nu giver adgang til Europa, så sigter Brøndby stadig efter at få hængt metal om halsen.

storybild

Auri Skarbalius vil have en medalje. (Billede: Scanpix/Bo Amstrup)

Selv om fjerdepladsen nu giver mulighed for europæisk deltagelse, så er det ikke nok for Brøndby. Det er medaljer, der skal kæmpes om i de sidste runder af Superligaen.

Det bliver ikke en nem opgave, og for træner Auri Skarbalius handler det om at holde fokus på en kamp ad gangen.

- Målet er stadig top-3. Det har vi sagt, men det er slet ikke det, vi har fokus på i hverdagen. Det er ikke et tema. Vi fokuserer på vores arbejde og på detaljerne, og får vi styr på det, så skal det andet nok komme, siger Auri Skarbalius.

Selv om fjerdepladsen nu giver europæisk deltagelse, så er det ikke et tema for træneren.

- Vi gider ikke fokusere på det eller snakke om fjerdepladsen, for så mister vi fokus på det, der er vigtigt, og det er at levere en god præstation i hver eneste kamp.

Også midtbanemanden Frederik Holst holder fast i målsætningen om medaljer, men han understreger, at fjerdepladsen kan blive et tema, da Brøndby også er afhængige af, at nogle af de andre tophold mister point i de resterende kampe.

- Bronze er fortsat målet for os, men fjerdepladsen kan også blive aktuel, da den giver mulighed for europæisk deltagelse. Vi skal holde fokus på os selv og vinde vores kampe og håbe på, at nogle af de andre sætter point til, siger Frederik Holst.

Brøndbys næste opgave er på mandag, hvor holdet gæster Esbjerg. Der skal tre point på bordet, men det bliver svært, understreger Frederik Holst.

- Vi skal vinde vores kampe, og det gælder allerede i kampen mod Esbjerg. Det bliver svært, fordi de kommer fra et stort nederlag og gerne vil revanchere sig, slutter han.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superstjernen slettede alt: Nu...
bt.dk
16-årig valgte at blive under...
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Politi: Hjertetilfælde skyld i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx