19/10-17 23:05; Opdateret: 20/10-17 01:05

Stor ballade i Everton-nederlag i Europa LeagueStor ballade i Everton-nederlag i Europa League

Det kom til håndgemæng mellem publikum og spillere, da Everton tabte 1-2 til Lyon i Europa League.

storybild

Det ser sort ud for Everton, der med nederlaget på 1-2 til Lyon ligger sidst i gruppen i Europa League. Scanpix/Lee Smith

Liverpool. Det kører ikke for Everton. Holdet ligger nummer 16 i Premier League, og efter torsdagens 1-2-nederlag til Lyon har Liverpool-klubben nu kun et enkelt point efter tre kampe i gruppe E i Europa League.

Det ene point rækker kun til en sidsteplads i gruppen.

Everton-manager Ronald Koeman havde valgt at lade Gylfi Sigurdsson starte på bænken i opgøret på Goodison Park, og derfra kunne islændingen se sin 20-årige holdkammerat Mason Holgate nedlægge Fernando Marcal i feltet efter fem minutters spil.

Straffesparket blev omsat til mål af Nabil Fekir.

I det 57. minut opstod kampens mest mærkværdige situation, da Evertons Ashley Williams skubbede til Lyon-målmand Anthony Lopez, mens denne var oppe i luften for at gribe en bold.

Det resulterede i, at flere spillere fra begge hold kom i karambolage med hinanden.

Som om det ikke var nok, mente nogle Everton-tilhængere også, at de skulle deltage i løjerne. De begyndte at slå Lopez i hovedet, da han hang ud over banden bag målet.

Det mærkværdige optrin endte med et gult kort til Bertrand Traore og et gult kort til Ashley Williams.

Det kan diskuteres, om Williams måske slap lidt for billigt med det gule kort, men det synes Evertons fans sikkert ikke, for få minutter senere kom han først på et indlæg fra indskiftede Sigurdsson og udlignede.

Men Lyon var ikke færdig med at score mål. I 76. minut var det Bertrand Traore, der satte sidste fod på bolden foran mål efter flot forarbejde fra Maxwel Cornet på fløjen.

I gruppens anden kamp tog Andreas Cornelius' klub, Atalanta, imod Apollon fra Cypern. Danskeren kom på banen i det 86. minut, men havde ikke aktier i målene i Atalantas sejr på 3-1.

Også AC Milan var i aktion i Europa League, og italienerne måtte nøjes med 0-0 mod græske AEK.

/ritzau/

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Atlético var én mand nede: Så dukkede...
bt.dk
Sophie Løhde: 'Det er ikke kæmpe skridt'
bt.dk
En af Danmarks rigeste familier...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx