Af - 08/08-16 18:34

Smadrede Wozniackis drøm: - Ha ha, ja jeg spillede virkeligt godtSmadrede Wozniackis drøm: - Ha ha, ja jeg spillede virkeligt godt

Kvitova kostede Caroline Wozniacki OL-drømmen.

storybild

(Billede: Scanpix/Martin Bernetti)

Caroline Wozniackis bane-kvinde lagde ikke fingrene imellem efter hun havde slået Caroline Wozniacki til tælling og ud af OL.

Hun medgav selv, at hun var flere niveauer over danskeren, som hun slog uden de store problemer.

- Ja, Haha, ja jeg spillede virkeligt godt. Jeg ved godt, hvordan hun spiller, siger Petra Kvitova til metroxpress, der havde lagt en slagplan, der gik ud på at bombe Caroline Wozniacki baglæns ud af centrecourt.

Dødskuffet Caroline: En ærgerlig følelse
Dødskuffet Caroline: En ærgerlig følelse

Skuffet Wozniacki: Kvitova lagde vildt meget tryk på mig
Skuffet Wozniacki: Kvitova lagde vildt meget tryk på mig

- Hun er på vej tilbage efter en skade, og har lagt meget arbejde i det. Men jeg fokuserede bare på mig selv, og jeg vidste, at jeg skulle være aggressiv overfor hende, sagde hun - og tilføjede så med et smil.

- Jeg spiller ret hurtigt!

Caroline Wozniacki har endnu ikke nået at tænke særligt længe over sit nederlag i anden runde ved OL. Men skyldfølelsen lyser ud af hende, da hun efter 6-2, 6-4-nederlaget til tjekkiske Petra Kvitova møder de fremmødte danske journalister.

Dobbelt Wimbledon-mester sender Wozniacki ud af OL
Dobbelt Wimbledon-mester sender Wozniacki ud af OL

-Hun får mig presset meget tilbage i første sæt, jeg kan ikke rigtigt komme ind i rytmen, hun ligger vildt meget tryk på mig, og får mig til at lave uprovokerede fejl, siger hun - og ser faktisk lidt trist ud, siger Caroline.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki blæst baglæns ud af OL

LÆS OGSÅ: Piotr: Lidt dommerbrok er godt for Carolines spil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx