Af Ritzau - 07/10-16 07:26

Klavs Bruun Jørgensen ærgrer sig over profils skadeKlavs Bruun Jørgensen ærgrer sig over profils skade

Line Jørgensen skal skannes, efter at en håndrodsknogle gik af led i hendes comeback mod Rusland.

storybild

Line Jørgensen blev skadet mod Rusland. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

Line Jørgensen blev skadet, da hun torsdag aften gjorde comeback på det kvindelige danske håndboldlandshold i Golden League-sejren på 32-22 over Rusland i Haderslev.

Bagspilleren fra CSM Bukarest faldt uheldigt ned på sin arm, så hendes håndrodsknogle gik af led, oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse. Hun skal skannes fredag.

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen regner ikke med at se Line Jørgensen på banen i de to næste Golden League-kampe mod Frankrig og Norge.

- Jeg håber bare, der ikke er noget i vejen, for Line har gjort det rigtigt fint til træningerne, og da hun kom ind, så vi, at hun lynhurtigt faldt ind i tingene igen forsvarsmæssigt.

- Offensivt kom hun også i gang med det samme, og det vil virkelig være irriterende, hvis hun ikke er klar til de næste to kampe. Men jeg kan ikke forestille mig, hun kan spille i weekenden, siger landstræneren til Ekstra Bladet.

Danmark skal i december spille EM i Sverige. Her skal landsholdet forsøge at komme tilbage på rette spor efter det skuffende VM på hjemmebane sidste år samt den mislykkede OL-kvalifikation tidligere i år.

I den forbindelse var sejren over Rusland kærkommen, også selv om de regerende OL-guldvindere stillede op uden en del profiler.

- Jeg synes, vi dækker godt op, og så står man bagefter med en fornemmelse af, at Sandra Toft har stået en god kamp.

- Det er jo ikke fordi, hun har sindssygt mange redninger, men vi får lagt så meget pres på forsvarsmæssigt, så hun tager dem, hun bare skal tage. Det er rigtigt fornuftigt, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark møder lørdag Frankrig i Esbjerg, og søndag spiller det danske hold mod Norge i Horsens.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx