Af Ritzau - 22/05-16 19:11

Ståle Solbakken: Bredden er mere end god nokStåle Solbakken: Bredden er mere end god nok

Ståle Solbakken ser ingen grund til bekymring over bredden i FCK-truppen. Den er mere end god nok, mener han.

storybild

Ståle Solbakken ser ikke problemer med bredden i FCK-truppen trods nederlag i Hobro til sit reservespækkede mandskab. (Billede: Scanpix/Frank Cilius)

FC København måtte se bort fra en række profiler, da de nykårede danske mestre her til eftermiddag tabte med 2-4 til Hobro i Alka Superligaen.

William Kvist og Thomas Delenay sad ude med karantæne, mens Kasper Kusk og Stephan Andersen fortsat var ukampdygtige på grund af skader. Derudover var den svenske EM-trio Robin Olsen, Erik Johansson og Ludwig Augustinsson blevet sendt på en miniferie.

Det gav plads til flere reservespillere i startopstillingen, hvor blandt andre Christoffer Remmer, Tom Høgli og Bashkim Kadrii fik chancen fra start.

Men reserverne levede ikke op til forventningerne, og FCK-mandskabet præsterede langt under vanligt niveau. Ifølge Ståle Solbakken er der dog ingen grund til at bekymre sig over bredden i hovedstadsholdets trup.

- Vi har vundet pokalturneringen med vores reservespillere, så bredden er mere end god nok.

- Vi fik en dårlig start på kampen, som gjorde, at vi skulle op og jagte en udlignende scoring. Vi skabte egentlig de chancer, der skulle til for at vinde kampen, men vi var ikke disciplinerede nok, siger Ståle Solbakken.

FCK-træneren vil også bruge sæsonens sidste to kampe til at give spilletid til reserverne.

- De skal have lov til at vise sig frem i de sidste to kampe. Vi har spillet med mange af de samme spillere i løbet af sæsonen, og derfor skal de andre have lov til at spille nu.

- Men det er jeg slet ikke bekymret for. Vi har en rigtig dygtig trup, som både har vundet pokalturneringen og det danske mesterskab tre runder før tid, siger Ståle Solbakken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægger op til ny kæmpe fight:...
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Eksperter: Valget i Rusland er et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx