Af - 14/05-15 16:28

Ups: Ronaldos million-donation var falskUps: Ronaldos million-donation var falsk

Superstjernen fra Real Madrid har alligevel ikke doneret 51,4 millioner kroner til børnene i det katastroferamte Nepal.

storybild

(Billede: AP/Polfoto/arkiv)

Det var en historie, der gik verden rundt, da superstjernen Cristiano Ronaldo ifølge et fransk medie havde doneret svimlende 51,4 millioner kroner til organisationen Save the Children, som hjælper børn i det katastroferamte Nepal.

Men ups, ups, ups. Nu viser det sig, at superstjernen - der har opfordret sine fans på Twitter til at donere penge - ikke selv har grebet til lommen. Historien var altså falsk.
Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse.

- Vores globale ambassadør for Save the Children, Cristiano Ronaldo, har brugt sin stemme til skabe synlighed omkring problemerne i Nepal. Især omkring de problemer, som mange børn står overfor, skriver Save the Children i pressemeddelelsen ifølge Tipsbladet.

- De seneste meldinger om, at Ronaldo har bidraget med et større beløb til nødhjælp er ikke korrekt. Efter det seneste jordskælv, er situationen blot blevet værre i Nepal. Vi vil derfor gerne takke Cristiano og de mange andre kendte personligheder, der for alvor sætter fokus på problemerne

Situationen i Nepal eskalerede den 12. maj, da et nyt kraftigt jordskælv kostede mindst 16 personer livet. I april ramte et voldsomt jordskælv ligeledes landet, hvor flere end 8.000 mennesker meldes dræbt.

LÆS OGSÅ: Medie: Cristiano Ronaldo giver over 51 mio. kroner til jordskælvsbørn

LÆS OGSÅ: Ronaldo-eks kissemisser med Hollywood-stjerne

LÆS OGSÅ: Ronaldo fanget i vrede over holdkammerats mål

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx