Af - 22/01-14 16:17

AGF får ny sponsor – Krifa kasseretAGF får ny sponsor – Krifa kasseret

Den aarhusianske Superliga-klub AGF vil fra starten af forårssæsonen have en ny sponsor. Det bliver Arbejdernes landsbank som kommer til at pryde de hvide trøjer.

storybild

Arbejdernes Landsbank skal være sponsor for AGF de næste tre år. (Billede: Polfoto/BONNERUP CLAUS)

Når Superligaen starter op igen til foråret vil det ikke længere være Kristelig Fagforening som er at finde på AGF's spillertrøjer. Aarhus-klubben har netop offentliggjort, at man har indgået en tre-årig aftale med Arbejdernes Landsbank.

AGF-træner: Det gjorde ondt
AGF-træner: Det gjorde ondt

- Der er her tale om en erfaren spiller på vores hold, og vi er stolte over, at Arbejdernes Landsbank - som i øvrigt har samarbejdet med AGF igennem mange år - nu har valgt at udvide samarbejdet massivt til også at blive eksponeret på vores trøjer, siger Jørn Klinge, kommerciel direktør i AGF Fodbold, til klubbens hjemmeside.

Hos Arbejdernes Landsbank er man ligeledes begejstret for aftalen med AGF.

FCM så rødt - men gennempryglede AGF
FCM så rødt - men gennempryglede AGF

- Vi har stærke traditioner for at støtte sporten i Danmark, og de erfaringer, vi her har gjort, ser vi frem til at gøre brug af i AGF. Vi oplever et stærkt, lokalt fællesskab omkring AGF, hvor alle - bredden såvel som eliten - er meget engagerede og passionerede omkring klubben. Samtidig er både den regionale og nationale eksponering af klubben stor og favner bredt, siger Lisbeth Holm Benattia, marketingchef i Arbejdernes Landsbank.

Martin Jørgensen forlænger: Stopper nok til sommer
Martin Jørgensen forlænger: Stopper nok til sommer

Kristelig Fagforening, Krifa, har tidligere været kritiseret for at hive fagforeningspolitik ind i fodbolden, bland andet ved konkurrencer, hvor AGF-medlemmerne kunne vinde forskellige præmier ved at skaffe flere medlemmer til Krifa.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familien efterlyser 27-årige Julia:...
bt.dk
Historisk dansk slot får sur smiley:...
bt.dk
Se billedet: Martin Henriksen...
bt.dk
Oliver Bjerrehuus om ny...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx