Af Ritzau - 15/04-17 18:44

Magnussen om skuffende kval: Det var rigtigt at satseMagnussen om skuffende kval: Det var rigtigt at satse

Kevin Magnussen skuffede i kvalifikationen, men det var rigtigt at satse, understreger den danske racerkører.

storybild

Kevin Magnussen kommer til at starte sidst i søndagens Formel 1-grandprix i Bahrain. (Billede: Scanpix)

Den danske racerkører Kevin Magnussen (Haas) erkender, at han kom til at se lidt "dum ud" under lørdagens kvalifikationsrunde i Bahrain.

Her endte han sidst af alle og starter dermed sidst ved søndagens grandprix.

Alligevel mener han, at det var den rigtige beslutning at vente til sent i den første kvalifikationsrunde, Q1, før han kørte ud på sine sidste omgange.

- Når det blæser, kommer der sand ind på banen, så det første løb er altid skidt, og der er meget sand i starten. Derfor var det rigtigt at satse på at komme ud til sidst, siger Kevin Magnussen til 3+.

- Man kommer bare til at se dum ud, når man er den eneste, der ikke når at sætte en omgang, erkender Kevin Magnussen.

Danskeren så ud til at være på vej mod en fin tid i slutningen af Q1, men et gult flag ødelagde hans muligheder, og Magnussen havde ikke tid til at nå flere omgange. Dermed endte han altså med den langsomste tid af alle.

- Nu må vi bare se, hvad vi kan gøre i løbet. Vi vil stadig se, om vi kan få et godt resultat, men det er svært, når man starter sidst, siger Magnussen.

Og selv om der ikke ligefrem er udsigt til dårligt vejr i ørkenen i Bahrain, så håber Magnussen, at der kan ske uventede ting i søndagens grandprix.

- Ja, det håber jeg da. Men der er ret stor chance for tørvejr, og i den her situation kunne man måske godt bruge en lidt anden situation. Så det er irriterende, men alt kan selvfølgelig ske med lidt held, siger han.

Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean, kørte sig frem til en startplacering som nummer ni ved lørdagens kvalifikation.

Mercedes-køreren Valtteri Bottas sikrede sig med den hurtigste tid pole position ved søndagens grandprix. Lewis Hamilton (Mercedes) starter på andenpladsen, mens Sebastian Vettel begynder som nummer tre.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Finns hus er usælgeligt: Et enkelt...
bt.dk
Politiet lader bøderne regne over...
bt.dk
Kongehuset deler billede indefra: Her...
bt.dk
Piger blev forgiftet med ekstremt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx