Af Josua Ekberg - 19/07-15 15:26; Opdateret: 19/07-15 15:40

Flyvende OB-Falk storspiller i premieresejr mod HobroFlyvende OB-Falk storspiller i premieresejr mod Hobro

Rasmus Falk var banens bedste, da OB gav cheftræner Kent Nielsen en perfekt debut med en 3-0-sejr over Hobro.

storybild

Rasmus Festersen (t.v.) og Rasmus Falk (i midten) scorede begge i sæsonpremieren, hvor OB slog Hobro 3-0. (Billede: Polfoto)

OB med debuterende cheftræner Kent Nielsen på sidelinjen fik en perfekt start på superligasæsonen, da holdet hjemme slog Hobro med 3-0 i premieren.

Fynboerne spillede en glimrende kamp fra start til slut, hvor det offensive samlingspunkt i skikkelse af Rasmus Falk spillede en forrygende kamp.

Hobro-formand før premieren: - Vi skal gøre alting bedre
Hobro-formand før premieren: - Vi skal gøre alting bedre

Tilskuerne i Odense fik en livlig fodboldmenu at starte foråret på, da både OB og Hobro åbnede aggressivt og målsøgende.

Det resulterede i et par fine tilbud i begge ender af banen i kampens indledning, men efter sommerpausen manglede den sidste skarphed.

Det gjorde den dog ikke hos OB-debutant Rasmus Festersen, som hen over sommeren vendte 1. division ryggen og tog turen fra FC Vestsjælland til det fynske fodboldflagskib i Odense.

OB-træner: Vi har skabt en velafbalanceret trup
OB-træner: Vi har skabt en velafbalanceret trup

Festersen kunne let med en inderside sætte sit første mål i OB-trøjen ind efter en tværpasning fra Mikkel Desler, der snød Hobros offside-linje efter flotte kombinationer mellem Rasmus Falk og Emil Larsen.

Det kunne være blevet til flere mål inden pausen, men ingen af holdene formåede at omsætte ellers udmærkede tilbud, og det var ganske fortjent, at et velspillende OB-hold kunne hvile benene med 1-0 på måltavlen.

Frederik Rønnow skifter til denne superliga-klub...
Frederik Rønnow skifter til denne superliga-klub...

OB kom også bedst ud til anden halvleg, og det lugtede mere af en scoring til 2-0 end en udligning. Især Rasmus Falk skabte konstant ravage i Hobro-defensiven med gode løb og fremragende kombinationer.

Unge Mathias Greve, som i første halvleg afløste en skader Mikkel Desler, stod efter 66 minutter klar på en ripost i feltet efter lidt klumpspil, og så var føringen fordoblet.

Brøndbys nye sportschef har guldopskriften klar
Brøndbys nye sportschef har guldopskriften klar

Herefter var OB dygtige til at tage kontrol over kampen med tålmodigt spil og farlige omstillinger, som hele tiden lurede, da Hobro var tvunget længere frem på banen.

Med syv minutter tilbage på stadionuret var det meget passende kampens store oplevelse, Rasmus Falk, som fik lov til at lukke ballet.

Han startede selv kombinationen, der endte med at sende ham fri i feltet, hvorfra han køligt lagde bolden under Hobro-keeper Jesper Rask til 3-0.

William Kvist vender hjem til Superligaen
William Kvist vender hjem til Superligaen


LÆS OGSÅ: Debutantscoringer sender SønderjyskE HELT til tops

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Caroline Wozniacki råber op efter...
bt.dk
Mand sigtet: Halalslagtede geder i...
bt.dk
Mand klemt fast mellem bygninger:...
bt.dk
Grand Prix-legenden Lys Assia er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx