Af Bo Poulsen - 28/04-14 12:04

Del Piero stopper som spiller i Sydney FCDel Piero stopper som spiller i Sydney FC

Den italienske fodboldlegende Alessandro Del Piero stopper i den australske fodboldklub Sydney FC.

storybild

(Billede: Polfoto/arkivfoto)

Eventyret i Sydney FC er slut for Alessandro Del Piero.

Den tidligere italienske landsholdsstjerne meddeler, at han har spillet sin sidste kamp for Australiens rigeste fodboldklub.

Den 39-årige angriber skiftede til Sydney FC for to år siden fra den italienske storklub Juventus, hvor han var en stor profil i 19 år.

Del Piero nåede i to sæsoner at score 24 mål for Sydney FC og blev topscorer for klubben i begge sæsoner. Han overvejer nu sine muligheder.

- Mit eventyr med Sydney er i færd med at blive afsluttet. Jeg har givet klubben besked om min beslutning. Jeg er taknemmelig for de to år og for klubbens ønske om at beholde mig.

- Jeg er positiv i forhold til at finde nye muligheder, så vi kan fortsætte samarbejdet, siger Del Piero noget kryptisk ifølge nyhedsbureauet AFP.

Der spekuleres i, om Del Piero kan blive ny cheftræner i Sydney FC, efter at klubben i sidste uge fyrede Frank Farina som træner

Sydney FC's bestyrelsesformand, Scott Barlow, vil ikke afvise, at Del Piero kan få en rolle i klubben, men han er først og fremmest ked af at miste en af holdets absolut største profiler i de seneste to sæsoner.

- For to år siden hentede Sydney en af de største spillere, som nogensinde har iført sig en fodboldtrøje, Alessandro Del Piero. Dengang troede få, at det virkelig ville ske, minder Scott Barlow om.

Del Piero scorede 208 mål i 513 kampe for Juventus inden skiftet til australsk fodbold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Erhvervsmanden Carl Christian Nielsen...
bt.dk
Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx