Af Ritzau - 25/08-16 22:33

Sønderjyske-træner om EL-exit: Vi kommer ikke tættere påSønderjyske-træner om EL-exit: Vi kommer ikke tættere på

Skuffelsen er stor hos Sønderjyske, der smed en 2-0-føring væk og missede Europa League-gruppespillet.

storybild

Jakob Michelsen og Sønderjyske misser Europa League-gruppespillet efter 2-3-nederlag til Sparta Prag. (Billede: Scanpix/Milan Kammermayer/afp)

Sønderjyske-træner Jakob Michelsen er skuffet, efter at Sønderjyske torsdag indkasserede et 2-3-nederlag i sidste øjeblik mod tjekkiske Sparta Prag og dermed misser Europa League-gruppespillet.

Sønderjyske var undervejs foran 2-0, men tabte altså alligevel returopgøret.

- Det er sindssygt dumt, og jeg føler meget med drengene. Vi gjorde mange ting rigtigt, og vi kommer ikke tættere på, end vi gjorde i dag. Så det er meget tungt.

- Jeg synes, at vi var bedst i dag og fortjente at gå videre, siger Michelsen til TV3+.

Efter 40 minutters spil var Sønderjyske foran 2-0, og efter 0-0 i første opgør så det rigtig godt ud for sønderjyderne. Sparta Prag var nemlig tvunget til at score tre gange for at afværge den danske sensation.

Men det lykkedes altså for hjemmeholdet, der sendte 3-2-scoringen i mål efter 85 minutters spil.

- Der er gravkammerstemning i omklædningsrummet lige nu, men jeg har rost dem for at have ydet en fantastisk indsats i Europa, siger Sønderjyske-træneren.

- Vi skabte rigeligt til at kunne vinde kampen, og vi holdt dem stort set fra åbne chancer. Så jeg har kæmpe respekt for drengene, men det er selvfølgelig ikke så meget værd lige nu, lyder det fra Jakob Michelsen.

Nederlaget betyder, at Sønderjyske misser muligheden for at spille europæisk gruppespil for første gang i klubbens historie.

I stedet må klubben nu fokusere på Alka Superligaen, hvor sønderjyderne indtager 13.-pladsen. Næste opgave er Esbjerg på hjemmebane søndag klokken 12.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx