Af Per Colstrup Vinkel, New York. - 31/08-14 16:31

Video: Sådan slår Wozniacki SharapovaVideo: Sådan slår Wozniacki Sharapova

Den danske tennisspiller kan i modsætning til tidligere selv afgøre udfaldet, når hun søndag aften tørner sammen med verdens bedst betalte kvindelige sportsudøver, Maria Sharapova. Det vurderer metroxpress' mand i New York.

Per Colstrup Vinkels analyse af søndagens kampe mellem Caroline Wozniacki og Maria Sharapova. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

(Mx.dk ved US Open) For et år siden lå Caroline Wozniackis tenniskarriere i ruiner og danskeren virkede mest af alt som en, der var klar til at kvitte ketsjeren til fordel for babyer og bleskift.

En brudt forlovelse har kickstartet karrieren med ketsjer, hvilket gør et trist nederlag i Indian Wells i 2013 til endnu en motivationsfaktor for danskeren.

Video: Boris Becker laver sjov med Wozniacki
Video: Boris Becker laver sjov med Wozniacki

I den californiske ørken havde Maria Sharapova en plan, det havde danskeren ikke – men det har hun nu, vurderer metroxpress' udsendte tennisjournalist i New York.

- Hun har i de tre første kampe ved US Open bevist, at hun nu er i stand til at dominere og diktere en kamp. Det bliver interessant at se, om hun også kan gøre det mod en af de spillere der besidder mest power. Kan Wozniacki bygge på i forhold til det hun flot leverede mod Petkovic i tredje runde, så har hun en reel chance. Det er vigtigt, at hun tør tage rollen som spildominerende, overlader hun den til russeren er hun chanceløs,” forklarer Per Colstrup Vinkel i videoanalysen fra US Open.

Se hele analysen i videoen over denne artikel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vennen og rivalen mindes afdøde...
bt.dk
Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Khader: Danmark bør boykotte fodbold-VM
bt.dk
Superliga-klub bløder: Præsenterer...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx