Af Farzam Abolhosseini - 06/05-18 13:26

Galt eller genialt? Brøndby-fan har måske (ikke) begået en kæmpe fejltagelseGalt eller genialt? Brøndby-fan har måske (ikke) begået en kæmpe fejltagelse

13 års guldtørke kan meget vel ende for Brøndby i de kommende få uger.

storybild

Brøndbys fans er berømte for at være passionerede, og en enkelt har allerede tatoveret The Double på armen. Se billedet i artiklen. ARKIV. (Billede: Henning Bagger)

Superliga-holdet er for første gang siden de glade Michael Laudrup-dage særdeles tæt på at tage mesterskabet, og det betyder, at klubbens mange succeshungrende fans omfavner Brøndby i allerhøjeste grad.

Før sæsonens to sidste hjemmekampe er der meldt udsolgt, og til pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag mod Silkeborg blev de billetter, Brøndbys fans kan få fingrene i, revet væk på timer. Jo, Brøndby-hypen er stor i disse dage, hvor klubben inden søndagens derbybrag mod FC København i Telia Parken har fem point ned til FC Midtjylland med fire runder tilbage.

The Double er med andre ord særdeles tæt på at blive en realitet for Brøndby, og en enkelt fan har tilsyneladende allerede taget forskud på glæderne med denne tatovering, som man kan se på journalisten Jens Jacob Juulsagers Twitter-profil.

Ved du, hvem Brøndby-fanen på billedet er, så skriv ind til 1929@bt.dk

Et ordsprog hedder som bekendt, at man ikke skal sælge skindet, før bjørnen er skudt, og i FC København har flere af profilerne lagt en plan for at forhindre Brøndbys første mesterskab siden 2005. Det kan du læse mere om her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Putin trækker en streg i sandet: Her...
bt.dk
Kæmpe studie: Sodavand, fritter og...
bt.dk
Per undrer sig: Mor har været død i 9...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx