Af Daniel Seistrup - 02/09-17 14:02

Rooney anholdt efter bytur med partypige: 'Han sagde mine bryster var store'Rooney anholdt efter bytur med partypige: 'Han sagde mine bryster var store'

Natten til fredag blev fodboldspilleren Wayne Rooney anholdt af engelsk politi mistænkt for at have kørt spirituskørsel.

storybild

Wayney Rooney spiller nu i Everton (Billede: WILL OLIVER)

Han blev anholdt, da han ville køre den 29-årige kvinde Laura Simpson hjem fra baren, de havde været på.

Og nu står Laura Simpson frem og fortæller sin version af, hvad der skete, skriver The Sun.

- Det har været nogle vilde timer, fortalte hun om den ti timers lange druktur, som Wayne Rooney angiveligt har været med på, og som beskrives i flere engelske medier.

Ifølge Laura Simpson, så dukkede Politiet op bag Wayne Rooney og Laura Simpson, da de sad i hendes bil på vej hjem til Laura Simpsons hus. Wayne Rooney havde tilbudt at køre hende hjem, fordi hun selv mente, hun var for fuld, siger hun til The Sun.

- Vi kørte bare og så lige pludselig så vi blå blink bag os. Wayne blev skide sur og virkelig bekymret, da det skete, siger Laura Simpson.

Hun husker ikke, hvor politiet stoppede dem, da hun efter eget udsagn var for fuld.

- Det hele skete så hurtigt, så jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre. Jeg ved ikke, hvorfor jeg lod ham køre, han virkede ikke så fuld på mig, siger hun.

Laura Simpson siger endvidere, at Wayne Rooney fortalte hende, at han var bekymret for at skulle møde sin gravide kone, Coleen Rooney, efter den vilde nat.

- Jeg kom til baren omkring klokken 22, hvor Wayne og hans ven kom over og introducerede dem selv. Han blev ved med at komplimentere mine bryster og spurgte, hvad størrelse de var, siger Laura Simpson til The Sun.

Hun fortæller, at hun godt vidste, hvem det var, hun pludselig stod overfor på baren.

- Det er ikke hver nat, at man møder en berømt fodboldspiller, men jeg var ikke 'star strucked', jeg kunne bare godt lide at tale med ham. Og så er jeg ikke en, der ødelægger ægteskaber, siger hun.

Wayne Rooney var ifølge The Sun oprindeligt i byen for at give en farvelfest til hans gamle Manchester United-holdkammerat Wes Brown, der skal til Indien for at fortsætte sin fodboldkarriere.

Kan du lide artiklen? Følg os på Facebook og få mere af det gode fra BT Sporten

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

FCK nåede det sidste tog sydpå: 'Det...
bt.dk
Efterlyst for milliontyveri: Har du...
bt.dk
Poul Madsen: Jeg har fortalt min...
bt.dk
Trump: Historisk møde med Nordkorea...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx