Af - 22/11-16 12:19; Opdateret: 22/11-16 12:38

Zlatan udpeger FCK'er som sin arvtagerZlatan udpeger FCK'er som sin arvtager

Zlatan Ibrahimovic er Årets Spiller i Sverige for 11. gang i træk - men næste gang, kan det godt gå hen og blive en FCK'er, mener Zlatan selv.

Bildstrecke im Grossformat »

Ingen over, ingen ved siden af.
Zlatan Ibrahimovic har lige vundet den svenske 'Guldboll' som beviset på, at han er kåret til årets spiller i svensk fodbold i 2016 - ligesom han også blev det i 2015, 2014, 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008, 2007 og 2005.

Men i 2016 kan det godt gå hen og blive en anden - og ifølge Zlatan Ibrahimovic selv, så er en af FC Københavns svenske spillere med helt fremme i kapløbet om den store ære.

Pogba og Zlatan sænker kriseramte Swansea
Pogba og Zlatan sænker kriseramte Swansea

- Jeg tror det bliver ganske tæt. Alle har samme niveau, der er ingen, som stikker ud, siger han til Aftonbladet, da han bliver spurgt om næste års vinder.

Og så nævner han blandt andet en dansk-svensk målmand hos FC København:

- Vi har Forsberg (Emil, spiller for RB Leipzig, red.) som gør det godt. Victor (Lindelöf, Benfica, red.) gør det godt, hvem har vi mere? Robin Olsen synes jeg også holder høj klasse, så det er tæt, siger han.

Simon Kjær nedtoner halsepisode med Zlatan Ibrahimovic
Simon Kjær nedtoner halsepisode med Zlatan Ibrahimovic

Robin Olsen blev pludselig et stort navn i Danmark for nogle år siden, da han fik succes i Malmö FF. Han har danske rødder, og kunne have valgt det danske landshold, men han valgte i stedet Sverige, hvor han siden har fået debut for landsholdet.

Der er selvfølgelig endnu en mulig modtager af titlen som årets spiller: Zlatan Ibrahimovic, selv om det som hovedregel skal være en spiller, der er aktiv på landsholdet, hvilket Zlatan jo ikke er længere.

- Det er ikke noget jeg har tænkt på. Den som får den er vel den som fortjener den, og det er ikke altid den bedste, som vinder. Men skal man være med på både landshold og klubhold, så er det fint. Jeg har elve stykker, så jeg kan give en til alle elve i landsholdets startoptilling, siger han.


LÆS OGSÅ: Dolberg drømmer om at komme til en større liga

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Motorcyklist sendt til traumecenter...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Nyt menukort skræmte kunderne væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx