Af - 19/05-15 10:49

Nedrykning i stedet for guld: -Men eks-Midtjyde fortryder ikkeNedrykning i stedet for guld: -Men eks-Midtjyde fortryder ikke

For et år siden skiftede Jesper Juelsgård fra FC Midtjylland til Evian. Og derfor rykker han ned i stedet for at blive mester.

storybild

Jesper Juelsgård fra sin tid som i FCM-trøjen. (Billede: Polfoto)

Jesper Juelsgård er netop rykket ned med sin fransk klub, Evian. Men han er ikke bitter, og han fortryder ikke, at han skiftede for et år siden.
Heller ikke selv om skiftet har kostet ham det danske mesterskab.

Var det en fejl at skifte til Evian før sæsonen?
- Da jeg fik valget, var jeg 100 procent sikker på, at jeg ikke valgte forkert. Stedet er fantastisk, udenfor banen har jeg det rigtig godt. Jeg føler bare ikke, at jeg har fået chancen, og så kan man spørge, om jeg har valgte forkert eller ej. Jeg synes, jeg har bevidst, at jeg kan være med på det her niveau.

Daniel Wass brænder straffe i Evians pointdeling
Daniel Wass brænder straffe i Evians pointdeling

Tager du nu en sæson i League 2?
- Jeg ved det ikke. Jeg skrev under på en tre-årig kontrakt, men jeg har ikke spillet kontinuerligt, så jeg ved ikke, hvad klubben vil med mig, eller hvad jeg selv vil. Vi må se efter sommerferien.

Udlandet eller Danmark?
- Æææh. Jeg skal se alle scenarier igennem. Det er svært at svare på. Jeg kan komme i en situation, hvor det er den eneste mulighed der er. Der er kun en klub, jeg kunne tænkt mig at spille for i Danmark, man ved jo aldrig, hvad der sker. Der kan også komme en fransk klub, der vil have mig.

Riddersholm: Tvivlede aldrig på mesterskab
Riddersholm: Tvivlede aldrig på mesterskab

FCM bliver dansk mester, du rykker ned: Fortryder du?
- Det gør jeg skam ikke. Jeg er blevet mentalt meget bedre. Som fodboldspiller er jeg, hvis ikke på samme niveau, så en tand bedre. Jeg mangler at spille hver weekend, men jeg har lært meget. Nej, jeg har ikke fortrudt. Overhovedet. Jeg følte timingen var rigtig og jeg ville prøve udlandet... Men jeg fortryder, at vi ikke vandt guldet sidste år. Det ville jeg gerne have haft med.

LÆS OGSÅ: Guldfugl sender guldet til Herning (næsten)

LÆS OGSÅ: FC Midtjylland er strøget til tops for at blive

LÆS OGSÅ: Riddersholm: Vi er de stærkeste i flere år

LÆS OGSÅ: Sviatchenko: Jeg var frosset ned og er tøet op igen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dårlig stemning i X Factor-studiet:...
bt.dk
Her er Danmarks dyreste lejebolig
bt.dk
'X Factor'-favorit mistede sin far:...
bt.dk
Din soveposition bestemmer din hovedpude
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx