Af Ritzau - 06/12-16 16:18

Knivuheld med mørbrad truer Brøndby-keepers karriereKnivuheld med mørbrad truer Brøndby-keepers karriere

Et uheld med en kniv i køkkenet var tæt på at koste en finger for Brøndbys reservekeeper Mads Toppel.

storybild

Brøndbys reservekeeper Mads Toppel tvivler på, om han kommer til at spille fodbold igen. Arkivfoto. (Billede: Scanpix/Claus Fisker)

Brøndbys Mads Toppel har været ramt af uheld i sin tid i klubben, og senest har reservemålmanden været tæt på at miste den ene finger.

Det kan koste ham fodboldkarrieren, fortæller Mads Toppel i et interview med Tipsbladet.

- Jeg stod i køkkenet og var ved at skære nogle svinemørbrader, da jeg kom til at skære mig i fingeren. Det var fuldstændig fucked, og jeg kunne slet ikke sove om natten.

- Som dagene gik, voksede den sig kæmpe stor, og til sidst var jeg rigtig bekymret. Derfor tog jeg til lægen igen, og så var meldingen ret klar - det var 50/50, om jeg kunne beholde fingeren.

- Var jeg kommet tre dage senere, havde jeg helt sikkert mistet den, siger Mads Toppel til tipsbladet.dk.

Han fortæller, at der var gået stafylokokker fra mørbraden i fingeren, og at han blev opereret med det samme.

- Jeg var indlagt i fire dage, og jeg går konstant til kontrol med fingeren. Senen var skåret halvt op, og lige nu kan jeg ikke en gang bøje den, siger Mads Toppel.

Han blev for halvandet år siden hentet til Brøndby som reserve for Frederik Rønnow.

Mads Toppel har dog været væk fra Brøndbys trup i længere tid, og det skyldes både det aktuelle uheld med fingeren samt øvrige skader.

Han tvivler på, om han kommer til at spille fodbold igen. Beskeden fra lægerne er, at han har gode chancer for at komme til at spille igen, men selv vurderer Mads Toppel, at han har 50 procent chance.

- Lige nu er jeg ikke optimistisk, men jeg er generelt ikke ret optimistisk omkring noget i øjeblikket. Jeg er ret meget nede i kulkælderen.

- Jeg tænker ikke ret meget på fodbold, hvis jeg skal være ærlig. Jeg tænker på, om jeg overhovedet kommer til at bruge fingeren igen, siger Mads Toppel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet rydder Pusher Street - igen
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Michael Dyrby: Kære Kronprins - her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx